Suunnista Keski-Suomen taidetoimikuntaan

Jyväskylän kulttuurisuunnistus Kunnon kulttuuria sunnuntaina 30.9.12 klo 12 - 16

Kulttuurin ja reippailun yhdistävä kaupunkisuunnistus avaa Jyväskylän syksyn ja houkuttelee ylös sohvalta. Nauti kulttuurireittien monipuolisista kohteista ja pistä samalla veri kiertämään sauvoen, pyöräillen tai muuten vaan palloillen.

Kulttuurisuunnistus starttaa Toivolan Vanhalta Pihalta 30.9. klo 12.00. Uuteen ja tunnelmalliseen kokonaisuuteen voi tulla tutustumaan klo 10.00 alkaen. Tapahtuman avaa kulttuurin ja urheilun monitoimimies Timo Lievemaa ja alkulämmittelyn jälkeen päästään reiteille. 

Kulttuurisuunnistuksessa on mukana 14 rastia, joista voit poimia omat suosikkikohteet. Kaikille rasteille on suunnistuspäivänä vapaa pääsy. Jo neljällä rastilla käymällä ja niiden kysymyksiin vastaamalla osallistut kulttuuripitoisten palkintojen arvontaan.

Tervetuloa Keski-Suomen taidetoimikunnan rastille tutustumaan keskisuomalaiseen taiteeseen!  Tiloissamme esittäytyy Materia ry. 

Kulttuurisuunnistukseen voit osallistua hyvässä seurassa tai yksin liikkuen. Reippailun ohessa tarjolla on mukavia vinkkejä Jyväskylän kulttuurisyksyyn. Sopivat rastit löytyvät niin aloittelijoille kuin kulttuurin suurkuluttajillekin, kaikille ikään tai kuntoon katsomatta.

Kulttuurisuunnistuksen kaikki käyntikohteet ovat tapahtuman ajan maksuttomia, ja monissa niistä järjestetään erikoisohjelmaa. Helppojen rastien lisäksi reitille on valittu harvinaisempia ja kokeneemmallekin vieraampia löytöjä. Kiertämällä vähintään neljä rastia, keräämällä leimat ja vastaamalla rastikysymyksiin voit osallistua palkintojen arvontaan.

Rasteihin liittyvät kysymykset, kartta ja vastauslomake julkaistaan Keskisuomalaisessa lauantaina 29.9. ja sunnuntaina 30.9. Tapahtuman aikana lehteä on jaossa Toivolan Vanhan Pihan rastilla.

Suunnistuskohteet:


1. Toivolan Vanha Piha
2. Jyväskylän kaupunginkirjasto - Keski-Suomen maakuntakirjasto
3. Galleria Becker
4. Kehystämö Galleria Patina
5. Keski-Suomen luontomuseo
6. Materia ry / Keski-Suomen taidetoimikunta
7. Jyväskylän taidemuseo Holvi
8. Suomen käsityön museo
9. YLE Keski-Suomi
10. Jyväskylän kaupunginteatteri
11. LIKES-tutkimuskeskus, Satama
12. Veturitallit
13. Taito-keskus ja Jyväskylän käsityökoulu
14. Käsityöpuoti Resiina
Bonuskohteet:
Höyry-galleria/Emalipuu
Järvilinna