Satakunnan taidetoimikunnan apurahat ja avustukset vuodelle 2013 haussa

Alueellisten taidetoimikuntien apuraha- ja valtionavustushakuajat on vuoden 2013 tukien osalta yhtenäistetty ja koko maassa haetaan apurahoja avustuksia samanaikaisesti.

 

  1. Hakuaika taiteilijoiden työskentely- ja kohdeapurahoille sekä yhteisöjen valtioavustuksille on lokakuu. Käsittelyyn otetaan viimeistään 31.10.2012 saapuneet hakemukset (postileima riittää).

 

  1. Hakuaika lastenkulttuurin kohdeapurahoille, lastenkulttuurin yhteisöavustuksille sekä kulttuurin hyvinvointivaikutusten yhteisöavustuksille on marraskuu. Käsittelyyn otetaan viimeistään 30.11.2012 saapuneet hakemukset (postileima riittää).


Tarkemmat tidot apurahojen ja avustusten myöntökriteereistä sekä tulostettavat hakulomakkeet löytyvät kohdasta Apurahat ja avustukset.

 

Hakemuslomakkeet asianmukaisesti täytettyinä ja allekirjoitettuina toimitetaan liitteineen osoitteeseen Satakunnan taidetoimikunta, Antinkatu 6 B, 28100 Pori. Lomakkeita on saatavissa taidetoimikunnan toimistosta, kirjastoista ja kuntien kulttuuritoimistoista.

 

Internetsivuilla on ohjeita, jotka on syytä ottaa huomioon haettaessa apurahoja ja avustuksia. Niistä voit tiedustella lisäksi taidetoimikunnan toimiston numeroista 0295 330 820 (ma. osastosihteeri) ja 0295 330 821 (suunnittelija) arkisin kello 9-16 tai poikkeamalla toimistossamme. Neuvomme mielellämme.