Tervetuloa Kulttuurivientiseminaariin!

Turun AMK:n Taideakatemiassa ti 9.10. järjestettävä avoin Kulttuurivientiseminaari käsittelee ja esittelee erilaisia kulttuurivientihankkeita alan tunnettujen toimijoiden esimerkein.

Kulttuurivienti on viime vuosina kasvanut tunnustetuksi osaksi suomalaista vientitoimintaa ja kulttuuri on samalla myös yhä vahvempi osa Suomi-kuvaa ja -brändiä. Kulttuurivientiseminaarin tavoitteena on tuoda esiin myös pienempiä menestystarinoita: kulttuuriviennissä volyymi ei ole ainut elinkelpoisuuden kriteeri.

Annamme käytännön esimerkkejä siitä, miten menestynyt vientihanke voi olla lähtökohdiltaan pienemmän mittaluokan toimintaa ja suunnattu marginaaliselle yleisölle. Maailmalla kohderyhmiä on loputtomiin, selventää seminaarin järjestäjä, Taideakatemian mediatuotannon opettaja Milla Järvipetäjä.

Puhujina seminaarissa kuullaan muun muassa kirjallisuusagentti Annukka Vähäsöyrinkiä suomalaisen kirjallisuuden ulkomaanviennistä sekä muotoiluagentti Jenni Mobergia aiheella "Kellarista maailmalle". Seminaaripäivän päättää Turun AMK:n Taideakatemiassa mediatuotantoa opiskellut Risto Kuulasmaa, joka on ollut mukana rakentamassa muun muassa Duudsonien brändiä ja maailmanvalloitusta.

Seminaari on maksuton ja kaikille avoin.

Järjestäjät: Turun AMK:n Taideakatemia, Humanistinen ammattikorkeakoulu, Yrityshautomo Creve, Varsinais-Suomen taidetoimikunta, Länsi-Suomen elokuvakomissio

Aika: ti 9.10.2012 klo 8.1512.15

Paikka: Turun AMK:n Taideakatemia, Kuvateatteri, Linnankatu 54

Ohjelma

Ennakkoilmoittautuminen: http://tinyurl.com/kulttuurivientiseminaari

Lisätiedot:

Milla Järvipetäjä, mediatuotannon päätoiminen tuntiopettaja, puh. 050 5985 239, milla.jarvipetaja@turkuamk.fi