Tule verkostoitumaan perjantaina 2. marraskuuta Cafe Wäinöön!

Varsinais-Suomen taidetoimikunta järjestää yhdessä LUOVAMO – Luovien alojen informaatio- ja työnhakukeskuksen kanssa verkostoitumistilaisuuden perjantaina 2.11.2012 klo 14 – 15.40 Cafe Wäinössä (Itäinen Rantakatu 38), Turussa.

Tilaisuus on tarkoitettu taiteen kentän, liike-elämän eri alueiden sekä julkisen ja kolmannen sektorin edustajille. Verkostoitumistilaisuudessa yritysten ja yhteisöjen edustajat löytävät uusia mahdollisuuksia käyttää taidetta ja luovaa osaamista liiketoimintansa parantamiseen ja henkilöstönsä osaamisen kehittämiseen sekä saavat ideoita oman toimintansa uudistamiseksi. Taiteilijat puolestaan saavat ideoita soveltavan taiteen erilaisista työllistymismahdollisuuksista.

Keväällä käynnistynyt verkostoitumistilaisuuksien sarja jatkuu perjantaina 2.11., jolloin aiheena on soveltavan taiteen ja taidelähtöisten menetelmien käyttö esimerkiksi työyhteisöissä tai vanhusten hoivapalveluissa. Keskustelun avaavat teatteri-ilmaisun ohjaaja Marja Susi ja projektikoordinaattori Helena Norokallio (Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry - Kotikunnas), jotka alustavat aiheesta sekä taiteilijan että palvelun tilaajan näkökulmasta. Alustuksen jälkeen käydään aiheesta vapaata keskustelua ja ideointia verkostoitumisen ohella.

TERVETULOA!

Ilmoittautumiset ke 31.10. mennessä, paikkoja rajoitetusti: Ilmoittaudu tästä

Lisätiedot:

Ilona Wakonen, työnsuunnittelija
puh. 040 182 0818
ilona.wakonen@minedu.fi