Tarina kuin hyvä kaveri

Pohjois-Karjalan viides Valo-lastenteatteritapahtuma Tarina kuin hyvä kaveri järjestetään Joensuussa ja maakunnassa 19.–22. marraskuuta. Tapahtuma on tarkoitettu kaikenikäisille lapsille sekä heidän perheilleen ja esityksiin on vapaa pääsy.

 Teatteri Kurahousukirahvi: Purkkipurkkipurkki          Kuva: Suvi Auvinen

Tapahtumassa nähdään seitsemän teosta maakunnan päiväkodeissa, Joensuun pääkirjatossa, sivukirjastoissa ja Pakkahuoneella.

Viikon ohjelmistossa on helsinkiläisen Teatteri Kurahousukirahvin sanaton esineteatteriesitys  Purkkipurkkipurkki on  ja se on tarkoitettu erityisesti perheen pienimmille. Esitykset ovat  Joensuun ja lähialueen kirjastoissa alkuviikolla. . .     Satuteatteri Punahilkan uusi näytelmä, Peikkosilla, saa ensiesityksensä Pakkahuoneella torstai-aamuna. Esitys on tarkoitettu yli nelivuotiaille lapsille.

Yleisönäytösten lisäksi on myös tilausnäytöksiä. Pohjois-Karjalan Ammattiopiston Outokummun  tanssin opiskelijat esittävät päiväkodeissa neljää eri tanssiesitystä ja Pakkahuoneella oleva Vääräpyörän esitys, Ootko mun kaverlji?, kertoo kaveruuden tärkeydestä.

Valo-lastenteatteritapahtuman järjestävät yhteistyössä Pohjois-Karjalan taidetoimikunta ja Joensuun seutukirjasto.

Ohjelma

Juliste

Tiedote

Lisätietoja:
Jyrki Tamminen, läänintaiteilija
lastenkulttuuri ja monikulttuurinen taidetyö
p. 0295 330 913
jyrki.tamminen@minedu.fi