Tule verkostoitumaan perjantaina 30. marraskuuta Vimmaan!

Varsinais-Suomen taidetoimikunta järjestää yhdessä Kulttuurivarikon ja LUOVAMO – Luovien alojen informaatio- ja työnhakukeskuksen kanssa verkostoitumistilaisuuden perjantaina 30. marraskuuta 2012 klo 14 – 16.00 Vimmassa (Aurakatu 16), Turussa.

Tilaisuus on tarkoitettu taiteen kentän, liike-elämän eri alueiden sekä julkisen ja kolmannen sektorin edustajille. Verkostoitumistilaisuudessa tuodaan esiin ideoita erilaisista työllistymismahdollisuuksista sekä etsitään uusia mahdollisuuksia käyttää taidetta ja luovaa osaamista liiketoiminnan parantamiseen, henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja oman toiminnan uudistamiseen.

Kuluvan vuoden viimeisen verkostoitumistilaisuuden aiheena on luovan työn myynti perjantaina 30.11. Tilaisuus alkaa puheenvuorolla, jossa saadaan vinkkejä asiakkaan kohtaamiseen ja sopiviin myyntikanaviin. Puhujana on kouluttaja, yrittäjä Maarit Fellman, jolla on pitkä käytännön kokemus myynti- ja markkinointityöstä eri organisaatioissa. Puheenvuoron jälkeen käydään aiheesta vapaata keskustelua ja ideointia verkostoitumisen ohella.

TERVETULOA!

Ilmoittautumiset ke 28.11. mennessä, paikkoja rajoitetusti: Ilmoittaudu tästä

Lisätiedot:

Ilona Wakonen, työnsuunnittelija
puh. 040 182 0818
ilona.wakonen@minedu.fi