Arvon tanssitaiteilijat

Kutsumme teitä jälleen yhteen tavataksemme toisiamme, päivittääksemme kuulumisia ja jakaaksemme joulusta jääneet ylijäämäkonvehdit!

Eli tervetuloa tanssitaiteilijoiden tapaamiseen lauantaina 12.1.2013
klo 12 alkaen Malaktaan. Tapaamisen tarkoitus on päivittää alueen toimijoiden, aluekeskuksen ja läänintaiteilijan kuulumisia, ideoida, pohtia ja suunnitella tanssin tulevaisuutta Etelä-Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla. Tapaamisessa tarjoillaan pientä syötävää ja ohjelmaa ja jokainen saa tuoda mukanaan kaappien pohjalta ne joulusta jääneet ylijäämäkonvehdit ja herkut, mistä haluaa päästä eroon. Malaktassa on myös mahdollisuus saunoa ja viettää rentoa laatuaikaa yhdessä.

Ilmoitathan osallistumisestasi Johannalle tiistaihin 8.1.2013 mennessä niin osaamme varata tarjoilut. Ilmoita samalla mahdolliset ruoka-allergiat. Jos sinulla on tarve kimppakyytiin, niin kerro siitäkin. Yritetään järjestää yhteisiä kyytejä niin, että kaikki halukkaat pääsevät mukaan.

Tarkemmat ajo-ohjeet Malaktaan ja tapaamisen ohjelmatiedot lähetetään myöhemmin. Tätä viestiä saa lähettää eteenpäin jos tiedät jonkun tanssin ammattilaisen, joka toimii tai haluaa toimia tulevaisuudessa alueellamme.

Ystävälliseti,

Johanna Ikola
Tanssin läänintaiteilija
Pohjanmaan taidetoimikunta
johanna.ikola@minedu.fi

Annika Sillander
Toiminnanjohtaja
Pohjanmaan tanssin aluekeskus
sillander.annika@watt.fI