Varsinaissuomalaisen taiteen näyttely Salon taidemuseo Veturitallissa alkuvuodesta 2014 hakee taiteilijoita

Salon taidemuseo Veturitalli ja Taiteen edistämiskeskuksen Lounais-Suomen toimipiste järjestävät yhdessä 18. tammikuuta – 16. maaliskuuta 2014 varsinaissuomalaisen kuvataiteen näyttelyn. Kuvataide ymmärretään laajasti ja se sisältää mediataiteen, valokuvan ja performanssin perinteisten kuvataiteen alueiden rinnalla.

Hakuaika näyttelyyn päättyy 14.3.2013. Sähköiset näyttelyhakemukset toimitetaan sähköpostiosoitteeseen maria.merikanto@minedu.fi, kutsulomake. Mikäli sinulla ei ole kotisivua, postita portfolio, kutsulomake ja CV Taiteen edistämiskeskuksen Lounais-Suomen aluetoimipisteeseen osoitteeseen Linnankatu 24, 20100 TURKU. Merkitse kuoreen sana ALUENÄYTTELY.

Näyttelyn kuratoi ja ripustaa Veikko Halmetoja. Kuraattori valitsee taiteilijat 8.4.2013 mennessä ja ilmoittaa näyttelyn teeman ja nimen 17.6.2013. Kuraattori keskustelee näyttelyyn valittujen taiteilijoiden kanssa sen teemasta. 

Näyttely on tarkoitettu varsinaissuomalaisille visuaalisen alan ammattitaiteilijoille. Hakumateriaaliin tarvitaan artist statement, cv ja ajankohtaista visuaalista materiaalia joko portfoliona ja/tai kotisivuina. Kuraattori vierailee myös valitsemiensa taiteilijoiden työhuoneilla tarpeen mukaan.

Lisätietoa:

Maria Merikanto
erikoissuunnittelija
maria.merikanto@minedu.fi
Taiteen edistämiskeskus
Lounais-Suomen toimipiste
Linnankatu 24, 20100 Turku
+358295 330 906
www.taike.fi