Yhdistystoiminnan ABC-koulutus

Maanantaina 11. maaliskuuta ja 25. maaliskuuta klo 17-20 Vimmassa.

Miten rekisteröity yhdistys perustetaan? Mitä rekisteröitymisestä seuraa? Mitkä ovat hallituksen jäsenten vastuut ja velvollisuudet? Miten yhdistys voi toimia työnantajana? Saako yhdistyksellä olla tuloja? Entä mitä pitää ottaa huomioon kun yhdistys järjestää tapahtuman? Millaisia ilmaisia viestintäkanavia on yhdistyksille tarjolla? Miten myös yhdistyksen sisäistä viestintää voisi tehostaa?

Tervetuloa kuulemaan vastaus  näihin ja moniin muihin yhdistyskiemuroihin maksuttomaan Yhdistystoiminnan ABC-koulutukseen, joka pidetään Vimmassa (Aurakatu 16, 3. krs) kahdessa osassa:

 

Ma 11.3. klo 17-20: Perustaminen, pyörittäminen ja talous. Kouluttajana yhdistysasioiden kouluttaja ja YHTÄLÖ-oppaan laatija Paula Pylkkänen.

Ma 25.3. klo 17-20: Yhdistyksen tapahtumien järjestäminen ja viestintä. Kouluttajina tuottaja, Kaupunginosaviikkojen koordinaattori Miika Neulaniemi ja Linnateatterin markkinointipäällikkö Salla Mistola.

Osallistua voi molempiin iltoihin tai vain toiseen iltaan. Ilmoittautumiset pe 1.3. mennessä tästä.

Vimman kahvila on auki koulutusten ajan ja sieltä voi ostaa kahvia ja pikkusuolaista/makeaa.

 

Järjestäjät: Aurajokiverkosto, EVIVA, Kaupunginosaviikkojen tukiyhdistys, Kulttuurivarikko ja Taiteen edistämiskeskuksen Lounais-Suomen toimipiste  

 

Lisätietoja:

Ilona Wakonen
Työnsuunnittelija
Taiteen edistämiskeskus
Lounais-Suomen toimipiste
ilona.wakonen@minedu.fi
puh. 040 182 0818