Taiteen edistämiskeskus hakee erityisasiantuntijoita

Haettavana on kolme erityisasiantuntijan virkaa. Erityisasiantuntijat työskentelevät Kaakkois-Suomen ja Hämeen, Keski-Suomen sekä Pohjanmaan toimipisteissä.

Erityisasiantuntijan tehtävänä on taiteen edistämisen ja tukemisen kehittäminen, suunnittelu ja valmistelu kyseisellä toimialueella. Erityisasiantuntija vastaa toimipisteen toiminnasta ja kehittää sen palveluja sekä toimii virastossa esittelijänä. Erityisasiantuntija on toimipisteen läänintaiteilijoiden ja hallintohenkilöstön esimies. Erityisasiantuntija osallistuu toimialueensa taiteen ja kulttuurin kehittämiseen yhteistyössä alan ja alueen toimijoiden kanssa ja osallistuu alueensa ja valtakunnallisten projektien suunnitteluun ja toteutukseen sekä muihin valmistelu- ja selvitystehtäviin Taiteen edistämiskeskuksessa.

Erityisasiantuntijan viran kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto sekä perehtyneisyys viran tehtäväalaan ja käytännössä osoitettu johtamistaito sekä suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Odotamme hakijoilta suomalaisen taidehallintojärjestelmän hyvää tuntemusta, hallinnollista kokemusta, kokemusta taiteen ja kulttuurin asiantuntijatehtävistä ja esimiestehtävistä, valmiuksia tehokkaaseen projektien hallintaan, kehittämisotetta ja organisointi- ja yhteistyötaitoja. Lisäksi toivomme kokemusta tulosohjaus-, budjetointi- ja raportointiprosesseista.

Hakemukset ensisijaisesti osoitteeseen http://www.valtiolle.fi

Tarkemmat hakuilmoitukset löytyvät palvelusta seuraavilla työavaimilla:

Erityisasiantuntija, Taiteen edistämiskeskus, Kaakkois-Suomen ja Hämeen toimipiste
Työavain 600-80-13

Erityisasiantuntija, Taiteen edistämiskeskus, Keski-Suomen toimipiste
Työavain 600-79-13

Erityisasiantuntija, Taiteen edistämiskeskus, Pohjanmaan toimipiste
Työavain 600-81-13

Kaikki nyt avoimeksi julistetut virat ovat vakinaisia. Palvelussuhde alkaa 1.8.2013.

Kaikkien virkojen hakuaika päättyy 29.04.2013 klo 16.15.

Lisätietoja : aluepäällikkö Arja Laitinen, p. 0295 330 709.