Keski-Suomen taidetoimikunnassa avoinna kaksi läänintaiteilijan määräaikaista tehtävää

1) Nuorten kulttuurin läänintaiteilijan tehtävä (työavain 600-196-10) Nuorten kulttuurin läänintaiteilijaksi haetaan taide- tai kulttuurialan koulutuksen saanutta henkilöä, jonka tehtävänä on edistää alueellaan nuorten kulttuuria. Työnkuvassa painottuvat esittävät taiteet. Läänintaiteilijan tehtävään kuuluu myös yhteistyömallien ja toimintatapojen kehittäminen alueen muiden taideorganisaatioiden ja kulttuurialan toimijoiden kanssa.

1) Nuorten kulttuurin läänintaiteilijan tehtävä (työavain 600-196-10)
Nuorten kulttuurin läänintaiteilijaksi haetaan taide- tai kulttuurialan koulutuksen
saanutta henkilöä, jonka tehtävänä on edistää alueellaan nuorten kulttuuria. Työnkuvassa painottuvat esittävät taiteet. Läänintaiteilijan tehtävään kuuluu myös yhteistyömallien ja toimintatapojen kehittäminen alueen muiden taideorganisaatioiden ja kulttuurialan toimijoiden kanssa.

2) Kulttuurituottaja-läänintaiteilijan tehtävä (työavain 600-202-10)
Kulttuurituottaja-läänintaiteilijaksi haetaan henkilöä, jolla on työn tai koulutuksen kautta vahva kokemus kulttuurituottamisesta. Läänintaiteilijan tehtävänä on edistää kulttuurialan toimijoiden, kulttuurijärjestöjen, yhteisöjen ja julkisen sektorin yhteistyötä Keski-Suomessa.

Molemmat läänintaiteilijan tehtävät ovat kolmivuotisia ja alkavat 1.1.2011. Tehtäviä haetaan Heli-työnhakupalvelun kautta: www.valtiolle.fi. Hakemusten tulee sisältää kuvaus työsuunnitelmasta. Lisää tietoa tehtävistä, hakemisesta ja palkkauksesta saa Heli-työnhakupalvelusta. Tehtävien haku alkaa 16.10. ja päättyy 5.11.2010 klo 16.15.

Lisätietoja antaa:
ma. pääsihteeri Ilkka Kuukka 050 550 1850