ARSIS 2/08 ilmestynyt

Arsis 2/08 -lehden teemana on kulttuuripolitiikan tutkimus. Lehdessä esitellään kulttuuripolitiikan tutkimusta Suomessa tekevät laitokset sekä tuoreita tutkimusaiheita ja raportteja. Mukana ovat Taiteen keskustoimikunnan tutkimusyksikön lisäksi mm. Jyväskylän yliopisto, Joensuun yliopisto, Kulttuuripoliittisen tutkimuksen edistämissäätiö Cupore sekä Tilastokeskus. Tutkimusaiheista mainittakoon kulttuuri ja kansantalous, monikulttuurisuus, taiteen vapaus sekä kulttuurin yhteiskunnallinen vaikuttavuus.

ARSIS 2-08 kansi. Kuva: Jenni Rope.
Arsis 2/08 -lehden teemana on kulttuuripolitiikan tutkimus.
Lehdessä esitellään kulttuuripolitiikan tutkimusta Suomessa tekevät laitokset sekä tuoreita tutkimusaiheita ja raportteja. Mukana ovat Taiteen keskustoimikunnan tutkimusyksikön lisäksi mm. Jyväskylän yliopisto, Joensuun yliopisto, Kulttuuripoliittisen tutkimuksen edistämissäätiö Cupore sekä Tilastokeskus.
Tutkimusaiheista mainittakoon kulttuuri ja kansantalous, monikulttuurisuus, taiteen vapaus sekä kulttuurin yhteiskunnallinen vaikuttavuus.

Lehdessä käsitellään myös taidelainaamotoimintaa ja tutustutaan Tutkivan teatterityön keskukseen. Lopussa nähdään kuvasatoa taidetoimikuntalaitoksen 40-vuotisjuhlista sekä julkaistaan Risto Ahdin juhlaruno Epäpyhä liitto.

Arsis 2/08 on luettavissa pdf-tiedostona tai tilattavissa maksutta sähköpostitse: tktinfo@minedu.fi