Pohjois-Karjalan taidetoimikunta hakee läänintaiteilijaa ajalle 1.1.2011 - 31.12.2013

Läänintaiteilija toimii Joensuun Penttilänrannan uuden asuntoalueen taidehankintaprojektin koordinaattorina. Läänintaiteilija tekee läheistä yhteistyötä Joensuun kaupungin teknisen viraston kanssa, joka vastaa projektin toteuttamisesta. Koordinaattorin keskeisiä tehtäviä ovat taidehankintoja varten koottavan taiteilijapankin organisointi ja ylläpito, kilpailujen järjestäminen sekä Joensuun kaupunginhallituksen asettaman taidehankintatyöryhmän sihteerinä toimiminen.

Lisäksi läänintaiteilijan tehtävänä ovat taidehankintaprojektia tukevat toimenpiteet kuten koulutus alueen taiteilijoille ja tiedotus rakennuttajille sekä taidetoimikunnan kanssa sovittavat muut tehtävät.

Tehtävä on määräaikainen, työsuhdetta on erillisellä päätöksellä mahdollista jatkaa kahdella vuodella.

Edellytämme hakijalta tehtävään sopivaa ammatillista pätevyyttä ja soveltuvaa työkokemusta. Organisointikyky sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat välttämättömiä tehtävän hoitamisessa. Luemme eduksi kokemuksen julkisen taiteen hankintaan liittyvistä projekteista ja laajan näkemyksen eri visuaalisten taiteiden alueilta. Tehtävästä maksetttava palkka on 2600 euroa kuukaudessa.

Hakuaika päättyy 15.10.2010 klo 16.15. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta: www.valtiolle.fi, työavain: 600-180-10. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi osoitteeseen Taiteen keskustoimikunta, PL 293/Maneesikatu 7, 00171 Helsinki. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain.

Lisätietoja tehtävästä:
Pääsihteeri Hanna Susitaival, 0400 678 398, hanna.susitaival@minedu.fi,
tai taidetoimikunnan jäsen Kari Hammarberg, 050 538 3834