Syyskuussa tulossa Luovien alojen rahoituspäivä

Luovien alojen rahoituspäivä järjestetään keskiviikkona 18. syyskuuta klo 9-16 Alvariumissa. Ilmoittautuminen tapahtumaan avataan kesäkuussa.

Oletko suunnittelemassa hankkeellesi rahoitusta tai hakemassa apurahaa? Etsitkö rahoituskanavia liikeideasi tai yrityksesi kehittämiseen? Tai oletko muuten vain kiinnostunut kuulemaan luovien alojen rahoitusmahdollisuuksista?

Taiteen, kulttuurin ja luovien alojen rahoituspäivä järjestetään jälleen keskiviikkona 18.9.2013 klo 9-16 Turussa Alvariumissa (Puutarhakatu 8). Ohjelma koostuu kolmesta osiosta: apurahat, hankerahoitukset ja yritysrahoitukset. Päivän aikana opit myös, millainen on hyvä rahoitushakemus. Osioiden välissä järjestetään infotori, jonka aikana kuulijoilla on mahdollisuus saada rahoittajilta henkilökohtaista neuvontaa. Voit tulla paikalle joko koko päiväksi tai kuuntelemaan vain sinua erityisesti kiinnostavat osuudet. Rahoituspäivä on maksuton ja tarkoitettu niin opiskelijoille, taiteilijoille, yhdistystoimijoille, hankesuunnittelijoille kuin yrityksen perustajille ja kehittäjillekin.

Linkki rahoituspäivän ohjelmaan ja ilmoittautumiseen julkaistaan internetsivuillamme kesäkuussa. Mukaan mahtuu 130 ensin ilmoittautunutta, joten kannattaa toimia nopeasti.

Tilaisuuden järjestävät Taiteen edistämiskeskuksen Lounais-Suomen toimipiste, Kulttuurivarikko/HUMAK, Turun yliopisto ja Turun ammattikorkeakoulu. Tilaisuus on jatkoa Euroopan kulttuuripääkaupunkivuodelle 2011 Turussa.

Lisätietoja: Luovien alojen neuvoja Anna Pikala, anna.pikala(a)humak.fi