Hämeeseen haetaan muotoilun läänintaiteilijaa

Hämeen taidetoimikunta etsii muotoilun läänintaiteilijaa, joka toimii alueellaan muotoilun erityisasiantuntijana ja edistää muotoilun asemaa Kanta- ja Päijät-Hämeessä. Läänintaiteilijan työnkuvaan kuuluvat alueellinen, valtakunnallinen ja kansainvälinen yhteistyö, muotoilun alueellinen ja valtakunnallinen strategiatyö, muotoilukasvatus ja -koulutus sekä toimiminen World Design Capital 2012 Helsinki -vuoden järjestelyissä.

Tehtävään hakijoilta edellytetään tehtävään sopivaa ammatillista pätevyyttä, muotoilualan hyvää tuntemusta ja verkostoja sekä työkokemusta alalta. Kokemukset projektitöistä ja kansainvälisestä yhteistyöstä luetaan eduksi ja hakijoilta odotetaan organisointikykyä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Hämeen taidetoimikunnalla ei ole historiansa aikana ollut muotoilun läänintaiteilijaa, vaikka muotoilu on merkittävä taiteenala Hämeen taidetoimikunnan toiminta-alueella Kanta- ja Päijät-Hämeessä. Molemmissa maakunnissa on vahvat muotoilun koulutuksen perinteet.

Läänintaiteilijahaku käynnistyy sunnuntaina 15.8. ja päättyy keskiviikkona 1.9.2010. Lisää tietoja tehtävästä ja sen palkkauksesta saa Heli-työnhakupalvelusta www.valtiolle.fi (työavain 600-163-10).
 
Tiedustelut:
pääsihteeri Saara Tiuraniemi 0400 873 335, saara.tiuraniemi(at)minedu.fi
taidetoimikunnan puheenjohtaja Hannele Yrjö-Koskinen 050 525 9990, hannele.yrjo-koskinen(at)wetterhoff.fi