Kaappaa kaveri taiteen maailmaan Pohjois-Karjalassa!

Valtakunnallista Taiteesta ja kulttuurista hyvinvointia –viikkoa vietetään 20.-26.5.2013. Pohjois-Karjalassa on viikon aikana paljon erilaisia taide- ja kulttuuritapahtumia, joihin voi kutsua mukaansa kaverin ja samalla lisätä hyvinvointia ympäristössään. Neljä ammattitaiteilijaa: Karoliina Turkka, Markus Pulkkinen, Liisa Haverila ja Eeva Riikonen ovat esillä Pohjois-Karjalassa viikon aikana Taiteen edistämiskeskuksen tuella.

Sirkustaiteilija Karoliina Turkan Sirkustyttö OHO! vierailee Uimaharjun esikoulussa sekä hyvinvointikeskus Tuulettaressa. Sirkustemput viihdyttävät myös Joensuun keskussairaalan lastenosastolla ja Honkalampi-säätiön lasten terapiaryhmässä.

Muusikko Markus Pulkkinen vierailee keskiviikon ja torstain aikana Joensuun virastoissa henkilökunnan ja asiakkaiden päivää piristämässä; improvisoituun musiikkiin voi törmätä Kelalla, työvoimatoimistossa, SPR:n veripalvelupisteellä, kaupungintalolla, verotoimistossa tai vaikkapa vesilaitoksella.

Viikonloppuna Joensuun kaupungintalon takana Rantapuistossa esiintyvät performanssitaiteilijakaksikko Liisa Haverila ja Eeva
Riikonen. ”Kerijät. Silityksiä.” -teokseen voi käydä tutustumassa lauantaina ja sunnuntaina klo 13 alkaen.

Taide- ja kulttuuritapahtumia Pohjois-Karjalassa 20.-26.5.2013


Lisätietoja:
Mammu Koskelo
Kansanmusiikin läänintaiteilija
Taiteen edistämiskeskus
Joensuun sivutoimipiste
p. 0295 330912
marita.koskelo@minedu.fi