Tervetuloa ARSPRO taiteilija-tuottajatapaamiseen 2013

Taiteilija-tuottajatapaamisen tarkoituksena on tarjota esiintyville taiteilijoille, taidekasvattajille ja tuottajille mahdollisuus kohdata. Tapahtumassa taiteilijat ja taidekasvattajat tarjoavat ohjelmaehdotuksia kulttuurikeskuksiin ja -tapahtumiin esitysnäytteillä tai puheenvuoroilla sekä ARSPRO-katalogiin koottuina kirjallisina ehdotuksina.

Ohjelmaehdotusten valinnassa painotetaan kulttuurista moninaisuutta joko ohjelmasisällöissä, yhteistyökumppaneissa tai tekijöissä. Tapahtumapäivän aamupäivä painottuu lastenkulttuuriin ja taidekasvatukseen ja sisältää myös kurssimuotoista ohjelmatarjontaa. Iltapäivä keskittyy esitysluontoisiin ohjelmiin musiikin, teatterin, tanssin ja sirkuksen alueelta. ARSPRO-ohjelmaehdotuksista kootaan kaksi katalogia; toinen tuottajista ja toinen taiteilijoista. Katalogit jaetaan tapahtuman osallistujille painettuina ja julkaistaan myös pdf-versiona internetissä. Taiteilija-tuottajatapaamisen järjestäjätahoina ovat Humanistinen ammattikorkeakoulu, Taikalamppu-verkosto, Helsingin kulttuurikeskukset Annantalo, Caisa, Stoa ja Vuotalo, Kulttuuria Kaikille –palvelu sekä Vantaan kulttuurituotannon yksikkö ja Taiteen edistämiskeskuksen Uudenmaan monikulttuurisuusläänintaiteilija. Tapahtuma on osa Helsinki Region Welcome Weeksin ohjelmaa.

Aikataulu:

- ohjelmaehdotusten ilmoittautuminen auki 7.8.2013 asti seuraavan linkin kautta: https://www.webropolsurveys.com/S/E379F14310259971.par  

- tieto taiteilijoille valinnoista 16.8.2013

- tapahtuman ohjelma julkaistaan ja ilmoittautumislinkki tuottajayleisölle aukeaa perjantaina 23.8.2013

- tuottajien ilmoittautuminen sulkeutuu torstaina 12.9. 2013

Lisätietoja:

Vastaava tuottaja Sonja Vojnovic , 0466216717, arsproevent@gmail.com

Monikulttuurisuusläänintaiteilija Outi Korhonen, 0295330805 outi.korhonen@minedu.fi