Oulun läänin taidetoimikunta hakee kahta läänintaiteilijaa

Oulun läänin taidetoimikunta hakee palvelukseensa visuaalisen taiteen manageria ja kuoromusiikin läänintaiteilijaa. Tehtävien tarkemmat kuvaukset ovat alla.

Oulun läänin taidetoimikunta hakee palvelukseensa visuaalisen taiteen manageria ja kuoromusiikin läänintaiteilijaa. Tehtävien tarkemmat kuvaukset ovat alla.

Tehtävät ovat määräaikaisia. Työsuhteet ovat aluksi yhden vuoden mittaisia 1.9.2011 alkaen. Työsuhteita on erillisellä päätöksellä mahdollista jatkaa kahdella vuodella. Palkkaus on ensimmäisen vuoden osalta 2500 €/kk, mahdollisten seuraavien vuosien osalta 2600 €/kk.

Työtehtävät edellyttävät matkustusvalmiutta. Hakemuksiin tulee sisältyä ehdotus työsuunnitelmaksi.

Haku tehtäviin tapahtuu sähköisesti Heli-työnhakupalvelussa www.valtiolle.fi, jonne hakemukset on jätettävä perjantaihin 25.3.2011 klo 16.15 mennessä.

Lisätietoja tehtävistä antaa pääsihteeri Ulla Lassila, puh. 040 7712 290, ulla.lassila(at)minedu.fi.

VISUAALISEN TAITEEN MANAGERI
Työavain 600-44-11

Visuaalisen taiteen managerilta edellytetään sopivaa työkokemusta ja koulutusta. Visuaalisen taiteen managerin tehtävänä on edistää Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun visuaalisen alan  kansainvälistymistä.

Hakijalta odotetaan kansainvälisen yhteistyön taitoja ja näyttöjä. Monipuolinen kielitaito on ehdoton edellytys. Ehdoton edellytys on myös yhteistyökykyisyys ja projektien hallinta erilaisten toimijoiden kanssa.

KUOROMUSIIKIN LÄÄNINTAITEILIJA
Työavain 600-45-11

Kuoromusiikin läänintaiteilijalta edellytetään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta. Kuoromusiikin läänintaiteilijan tehtävä on edistää Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa kuoromusiikkia koulutuksensa ja työkokemuksensa kautta. Kansainvälisyyden edistäminen on yksi osio työtä.

Hakijalta odotetaan soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta kuoromusiikin läänintaiteilijaksi. Hakijan eduksi katsotaan projektityökokemus ja yhteistyötaidot. Hakijalta odotetaan hyvää kielitaitoa. Hakijalta odotetaan myös Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueen tuntemusta.