Taiteen edistämiskeskus on mukana Rovaniemi-viikon Taiteiden yössä 6.9.2013

Kulttuuri täyttää kaupungin ja huipentuu Taiteiden yöhön.

 

Jo 33. kertaa järjestettävä Rovaniemi-viikko aloittaa syksyn runsaalla ohjelmatarjonnallaan. Kulttuurin satoa on tarjolla moneen makuun ja kaikilla mausteilla. Viikon teemana onkin Meitä on moneksi. Myös Taiteen edistämiskeskus on mukana Taiteiden yön tapahtumissa. Kulttuuritalo Korundissa järjestetään Hannu Raudaskosken ohjaksissa Akustinen Open Stage- tapahtuma, jossa kuka tahansa pääsee nousemaan lavalle ja tutustumaan talon upeaan akustiikkaan.

Lapin aluetoimipiste pitää alkuillasta avoimet ovet uusissa toimistotiloissana. Kulttuuritoimijoilla on mahdollisuus tutustua Taiteiden edistämiskeskuksen toimintaan ja kuulla ajankohtaisia asioita kulttuurin mahdollisuuksista. Lisäksi halukkaat voivat ilmoittautua hankeklinikkaan ja saada neuvoja omien kulttuurihankkeiden suunnitteluun.

Rovaniemi-viikon toteutuksessa on mukana rovaniemeläisiä kulttuuritoimijoita, tapahtumaa koordinoi Rovaniemen kaupungin kulttuuritoimisto. Rovaniemi-viikon ohjelma ja järjestäjien yhteystiedot: http://www.rovaniemi.fi/news/XXXIII-Rovaniemi-viikko-2-892013-%E2%80%93-Meita-on-moneksi-/qv3kcmwz/80384682-79dd-45a3-ac7e-e4ffe021bea2