Taiteilijatapaaminen Matti Niinimäen kanssa ja Live Herringin toimijatapaaminen ti 27.8. klo 17-19 Galleria Ratamossa

Live Herringin residenssivieras mediataiteilija Matti Niinimäki työskentelee Jyväskylässä elokuun loppuun Live Herring ’14 -näyttelyyn esille tulevan teossarjan parissa. Live Herring '14 järjestetään Galleria Ratamossa ensi vuoden alussa. Matti kertoo työskentelystään ja syntyvästä teossarjasta taiteilijatapaamisessa ti 27.8. klo 17–19 Galleria Ratamossa (Veturitallinkatu 6, Jyväskylä).

Matilla on pitkä historia kokeellisen mediataiteen parissa ja hän on erikoistunut elektroniikkaa ja ohjelmointia yhdistävien arduino-pohjaisten teosten tekemiseen. Viime vuosina Niinimäki on työskennellyt yhteistyössä useiden muiden mediataiteilijoiden sekä museoiden kanssa.

 

Taiteilijatapaaminen on samalla myös Live Herringin toimijatapaaminen, joten jos haluat tavata Live Herring -porukkaa ja kuulla, mitä työryhmällä on mielessään tai jos toiminta työryhmässä mediataiteen parissa kiinnostaa, tule paikalle! Kerromme tapaamisessa myös tarkemmin Live Herring ’14 -näyttelystä. Siihen liittyvät yhteistyöideat ja -ajatukset ovat myös lämpimästi tervetulleita.

 

Jos haluat esitellä toimintaasi tilaisuudessa tai kaipaat esim. apua tai verkostoja ja haluat esitellä ideasi, ota etukäteen yhteyttä info@liveherring.org / puh. 0295330832. Esittelyjä/kuulumisia mahtuu iltaan muiltakin toimijoilta tai tekijöiltä, mutta aikaa on valitettavasti rajoitetusti. Kutsu on avoin kaikille elokuva- ja mediakulttuurin kentällä toimiville tai elokuva- ja mediakulttuurin kenttään liittyville ideoille ja projekteille.

 

TERVETULOA!

 

Matin residenssikuulumisia voi seurata Live Herringin Facebook-sivuilla: https://www.facebook.com/liveherringart  ja Twitterissä: https://twitter.com/Live_Herring

Lisätietoja Live Herring ’14 –näyttelystä: www.liveherring.org/live-herring-14

 

Live Herring / Taiteen edistämiskeskus, Keski-Suomi toteuttaa Matti Niinimäen residenssin yhteistyössä Jyväskylän taidemuseon kanssa.

 

 

Kysy lisää:

 

Soile Ollikainen

Live Herring -työryhmä

Elokuva- ja mediakulttuurin läänintaiteilija

Taiteen edistämiskeskus / Keski-Suomen toimipiste

puh. 0295 330 832 tai info@liveherring.org