Tule verkostoitumaan perjantaina 6. syyskuuta Vimmaan!

Taiteen edistämiskeskuksen Lounais-Suomen toimipiste järjestää yhdessä LUOVAMO - Luovien alojen informaatio- ja työnhakukeskuksen kanssa verkostoitumistilaisuuden perjantaina 6.9.2013 klo 14 - 15.30. Tilaisuus pidetään nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa (Aurakatu 16, Turku), 3. kerroksen Salissa.

Tilaisuus on tarkoitettu taiteen kentän, liike-elämän eri alueiden sekä julkisen ja kolmannen sektorin edustajille.. Verkostoitumistilaisuudessa yritysten ja yhteisöjen edustajat etsivät uusia mahdollisuuksia käyttää taidetta ja luovaa osaamista liiketoimintansa parantamiseen ja henkilöstönsä osaamisen kehittämiseen sekä saavat ideoita oman toimintansa uudistamiseksi. Taiteilijat puolestaan saavat ideoita taiteen erilaisista työllistymismahdollisuuksista. Tilaisuuksissa verkostoidutaan sekä oman ja muiden alojen taiteilijoiden että yrityskentän ja kolmannen sektorin edustajien kanssa.

Syksyn ensimmäisessä verkostoitumistilaisuudessa aiheena on pelillistäminen ja sen mahdollisuudet virtuaalioppimisympäristöjen luomisessa. Keskustelun avaa Metaverstas Oy:n toimitusjohtaja Pekka Qvist. Metaverstas Oy:n hanke Virtuaaliympäristö meriturvallisuusharjoitusten tukena voitti ”Innoaura -luovaa liiketoimintaa Varsinais-Suomesta”- kilpailun vuonna 2013. Alustuksen jälkeen käydään aiheesta vapaata keskustelua ja ideointia verkostoitumisen ohella.

Ilmoittautumiset ma 2.9. klo 14 mennessä, paikkoja rajoitetusti.

Ilmoittaudu tästä.

TERVETULOA!
 

Lisätiedot:

Miia Hyvönen, työnsuunnittelija

Taiteen edistämiskeskus Lounais-Suomen toimipiste
miia.hyvonen@minedu.fi

puh. 0295 330 909

tai

Matias Ollila, projektiohjaaja

LUOVAMO- Luovien alojen informaatio- ja työnhakukeskus

matias.ollila@ely-keskus.fi

puh. 0295 022 637