Saamelaiskulttuurin läänintaiteilijan viransijaisuus, Taiteen edistämiskeskus/Lapin aluetoimipiste

Taiteen edistämiskeskuksessa/Lapin aluetoimipisteessä julistetaan haettavaksi saamelaiskulttuurin läänintaiteilijan sijaisuus ajalle 1.11.2013 - 16.8.2014.

Läänintaiteilijan toimeen valittavan henkilön tulee edistää yhteistyön sekä projektien avulla saamelaiskulttuuria ensisijaisesti Lapin taidetoimikunnan toimialueella eri toimijoiden kanssa. Ensisijaisena toiminta-alueena on Lappi, mutta läänintaiteilijalla tulee olla myös edellytyksiä vahvistaa kansallista ja kansainvälistä yhteistyötä saamelaiskulttuurin saralla. Valinnassa tullaan kiinnittämään huomiota jonkin taiteenalan koulutukseen tai syvälliseen tuntemukseen sekä työkokemukseen, mutta taiteenalaa ei ole ennalta määritelty.

Hakijalta odotamme: kokemusta projektitoiminnasta ja -hallinnasta, tietoteknisiä valmiuksia, hyvää itsensä ilmaisukykyä, suomen lisäksi myös ruotsin ja englannin kielellä. Saamen kielen taito katsotaan eduksi. Työnkuva vaatii organisointikykyä, projektikohtaista taloushallintaa sekä yhteistyötaitoja.
Luemme eduksi: oman tähänastisen hanketoiminnan sekä yhteistyöverkoston.
Työssä tarvittava kielitaito: suomi, ruotsi, englanti. Saamen kielen taito luetaan eduksi.


Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän valtiolle.fi kautta. Ilmoitus löytyy järjestelmästä työavaimella 600-192-13
Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Taiteen edistämiskeskus, PL 185/ Vuorikatu 24, 00101 Helsinki


Hakuaika päättyy 25.9.2013

Lisätietoja tehtävästä:
Taiteen edistämiskeskuksen Lapin aluetoimipisteen erityisasiantuntija Tomi Aho puh. 0295 330 850
Taiteen edistämiskeskus, aluepäällikkö Arja Laitinen puh. 0295 330 709