Magenta - visuaalista vetovoimaa Lapista: Road show Turussa

Osallistavassa aamukahvitilaisuudessa tarjoamme tietopaketin visuaalisen taiteen tuotteistamisen, asiantuntijuuden, liiketoimintaosaamisen ja kansainvälistymisen kehittämistoimista Lapissa. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Taiteen edistämiskeskuksen Lounais-Suomen toimipisteen sekä Turun Taiteilijaseuran kanssa keskiviikkona 9.10.2013 klo 10-12 Nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa (Aurakatu 16, Turku).

Vuosina 2011–13 toteutetun Magenta-hankkeen (ESR) tavoitteena oli lappilaisten taiteilijoiden työllisyyden ja toimintaedellytysten parantaminen. Hankkeen toiminnan keskiössä olivat taiteilijoiden täydennyskoulutus sekä manageriosaamisen ja kansainvälisten toimintojen kehittäminen. Hankkeessa luotiin tavoitteiden mukaisia rakenteita, verkostoja ja palveluja.

Hanke työllisti Lapin alueen taiteilijoita projekteihin yrityksissä ja kunnissa. Projektien lähtökohtana olivat yritysten ja kuntien tarpeet sekä ammattimaisen kuvataiteen kentän kehittäminen ja merkityksen nostaminen Lapissa.

Lue lisää hankkeesta www.lapintaiteilijaseura.fi/magenta.

PDF-muodossa oleva kutsu tapahtumaan

Ilmoittaudu tilaisuuteen sähköisesti tästä linkistä 4.10. mennessä. Mukaan mahtuu 50 ensin ilmoittautunutta, joten kannattaa toimia nopeasti.

Tervetuloa kuulemaan visuaalisen taiteen alan uusista tuulista Lapissa!

Lisätietoja:
Magenta-hankkeen projektipäällikkö Tiina-Kaisa Niva
p. 040 673 5920
tiina-kaisa.niva@ulapland.fi