Café Barock -maistiaisia Raumalla

Sopraano Katja Vaahtera Café Barock -tunnelmissa.

Café Barock valloittaa Cafe Salin Raumalla lauantaina 28. syyskuuta. Klo 15 alkaen sopraano Katja Vaahtera, viulisti Hanne Lund ja cembalisti Matias Häkkinen esittävät Jean-Philippe Raumeaun ja Georg Muffatin musiikkia. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Café Barock aloitti toimintansa Helsingissä vuonna 2010 ravintola Allotriassa. Se tuo konserttitradition takaisin 1700-luvun juurilleen yhteisen viihtymisen tavaksi, johon kuuluu syöminen, juominen ja jutustelu. Café Barock on saanut loistavan vastaanoton ja vakiinnuttanut vankan suosion Helsingissä ja suuntaa nyt toimintaansa eri puolille Suomea.

Seuraavaksi Satakunnassa Café Barock suuntaa 9.11. Huittisten Wanhaan Pappilaan, jossa kuullaan gambamusiikkia Mikko Perkolan esittämänä. Rauman Café Barockin järjestävät yhteistyössä Rauman musiikkiopisto, Taiteen edistämiskeskuksen Porin sivutoimipiste ja Kulttuuriyhdistys Café Barock ry.

Satakunnassa ja Hämeessä kiertävät Café Barockit ovat osa Taiteen edistämiskeskuksen aloitetta valtakunnallisen vanhan musiikin verkoston  kehittämiseksi. Tavoitteena on vahvistaa usein freelancereina toimivien vanhan musiikin ammattilaisten asemaa ja parantaa harvinaisten vanhojen soittimien liikkuvuutta ja saatavuutta sekä tehdä musiikinalaa ja sen toimijoita tunnetuksi.

Taiteen edistämiskeskus järjestää ensimmäisen valtakunnallisen vanhan musiikin verkostoitumistapaamisen ja keskustelutilaisuuden 5.10. Tampere-talossa klo 13-18.

Lisätiedot:

Matias Häkkinen, pj.
Kulttuuriyhdistys Café Barock ry
p. 050 3697121
matias.hakkinen@gmail.com

Jarmo Julkunen, säveltaiteen läänintaiteilija
p. 0295 330 893
jarmo.julkunen@minedu.fi
Hämeenlinnan toimipiste

Elina Orjatsalo, säveltaiteen tuottaja-läänintaiteilija
p. 0295 330 844
elina.orjatsalo@minedu.fi
Pirkanmaan toimipiste