Taidelainaamo -toiminta jatkaa Kouvolassa vielä joulukuunkin

Suuren suosion saanut Taidelainaamo -toiminta jatkaa Kouvolassa vielä joulukuunkin, että nyt on kaikkien mahdollisuus hankkia lahjaksi itselleen, sukulaisilleen, rakkaimmilleen, yhteistyökumppaneilleen, ystävilleen tai vaikkapa vihollisilleen kaakkoissuomalaista ja erityisesti kymenlaaksolaista taidetta.  

Näyttely on avoinna
Kouvolan Hansa-keskuksessa
1.-23.12.2011
ti-pe klo 12-18, la 12-16 (ti 6.12. suljettu) 

Tervetuloa Taidelainaamoon jouluostoksille tai jouluvuokrauksille!  

 


Taustaa: Mikä ihmeen Taidelainaamo?
Muistinvirkistykseksi toteamme edelleen, että Taidelainaamo on ainutlaatuinen tilaisuus vuorata taidetta!  Taidelainaamon väliaikaisissa tiloissa Kouvolan Hansa-keskuksessa on esillä reilun kaupan taidetta, paikallista ja korkealaatuista taattua tuotantoa, missä ajankohtaisuus ja kaakkoissuomalaisuus iskevät kättä huipputaiteilijoiden töissä. 

Mikä ihmeen innovaatio on sellainen lainaamo?
Monet ihmiset ostavat osamaksukaupalla tavaroita, mutta ne pitää ostaa ja maksaa tapahtui sitten mitä tahansa. Taidelainaamotoiminta on paljon reilumpaa kauppaa tässä suhteessa. Sieltä voit vuorata kotiisi kiinnostavaa paikallista taidetta täydellisillä ehdoilla: vuokraat teoksen ja katselet sitä kunnes kyllästyt, palautat ja vuokraat uuden tai jos päätät ostaa teoksen kokonaan itsellesi, maksamasi vuokrasumma luetaan hyväksesi. Tälläinen tarjous kannattaa kokeilla! 

Mistä sitä lainaamotaidetta saa?
Taidelainaamon näyttely on avautunut Kauppakeskus Hansassa, Kouvolassa. Esillä on noin 40 teosta kaakkoissuomalaisilta ammattitaiteilijoilta. Ripustusta vaihdetaan viikoittain. Taidelainaamoa ylläpitävät alueen taiteilijat ja sieltä voi hankkia laadukasta paikallista taidetta. Teoksen voi vuokrata haluamakseen ajaksi ja halutessaan sen voi lunastaa itselleen, jolloin maksetut kuukausierät hyvitetään hinnasta. Teoksia on mahdollisuus ostaa myös kertaostona. Taidelainaamo tarjoaa palveluja sekä yksityisille, yrityksille että yhteisöille. Pysyvät tilat Taidelainaamolla on Galleria Pihaton yhteydessä, Lappeenrannassa.Hansa-keskuksen näyttely toteutetaan osana Kaakkois-Suomen taidetoimikunnan ja alueen taiteilijaseurojen yhteistä Taidelinkki-hanketta. www.taidelinkki.net 

Lisätietoja: 
Sirpa Hynninen, kuvataiteen läänintaiteilija

Viimeksi päivitetty ( 28.11.2011 )