Miten julkaisen kirjani? -kirjallisuuskeskustelu 10.10.2013 klo 18-20 Lapponica-sali, Rovaniemen kirjasto

Oletko joskus miettinyt miten kirja syntyy? Miten sitä voi julkaista? Keneen otan yhteyttä? Haaveiletko teoksesi näkemisestä painettuna kansien väliin tai oletko etsimässä uusia kustantamisen tapoja ja julkistamisen kanavia? Tai ehkä olet kirjallisuuden suurkuluttaja ja kiinnostunut kirjoittamisen prosesseista ja kirjan synnytykseen liittyvistä tuskista ja iloista?

 

Tervetuloa Rovaniemen pääkirjastoon, Lapponica-saliin to 10.10.2013 klo 18-20. Kaikille avoimessa kirjallisuusillassa valotetaan kirjan syntyä niin kustantajan kuin kirjailijan näkökulmasta. Kurkistetaan yhdessä kirjan synnyn saloihin, kirjoittamisen ja kustantamisen kiinnostavaan maailmaan.

Tilaisuudessa kuullaan kustannustoimittaja Lari Mäkelän (WSOY kotimainen kaunokirjallisuus) näkemyksiä sekä kemiläisen kirjailija Ritva Kokkolan kokemuksista omalta kirjailijanuraltaan. Runoilija-toimittaja Pentti Harjumaa käyttää kommenttipuheenvuoron ja kertoo pien- ja omakustantamisen valo- ja varjopuolista.

Kaikille avoimen tilaisuuden järjestävät Lapin Kirjallisuusseura yhteistyössä Taiteen edistämiskeskuksen Lapin aluetoimipisteen ja Rovaniemen kirjaston kanssa. Keskustelua ohjaa Lapin Kirjallisuusseuran varapuheenjohtaja Arja Vasama. 

 

Lisätietoja:

Arja Vasama, puh. 0400-241474, arja.vasama@pp.inet.fi

Katja Rakkolainen, puh 0295330854, katja.rakkolainen@minedu.fi

 

Lataa tiedote tästä (doc, 49 kt)

Lataa ilmoitus tästä (doc, 48 kt)