ARSPRO 2013 -tapahtuma kokosi yhteen taiteilijoita ja tuottajia eri puolilta Suomea

Ohjelmaehdotuskatalogi julkaistiin painettuna ja online-versiona tuottajien käyttöön.

Toista kertaa järjestetty ARSPRO-tapahtuma täytti Annantalon juhlasalin eri puolilta Suomea ja maailmaa saapuneilla taiteilijoilla, taidekasvattajilla ja tuottajilla 18.9.2013. Tapahtumassa taiteilijat esittelivät kulttuurikeskuksiin ja -tapahtumiin tarjottavia ohjelmaehdotuksia 10 minuutin live-esitysnäytteillä ja puheenvuoroilla. Kulttuurista monimuotoisuutta painottava ohjelmisto sisälsi livemusiikkia, tanssiesityksiä, sirkustyöpajademoja ja muuta ohjelmaa yhteensä 21 ryhmältä tai tekijältä. Iltapäivä keskittyi esitysluonteisiin ohjelmiin ja aamupäivä taidekasvatukseen ja lastenkulttuuriin. Avoimen haun kautta kerätyt kulttuurituottajajuryn valitsemat ehdotukset koottiin myös itse tapahtumaa laajempaan ohjelmakatalogiin, jossa mukana on yli 70 ehdotusta. 
 
Tapahtuman järjestäjätahoina olivat Annantalo, Humanistinen Ammattikorkeakoulu (kulttuurituotanto), Taiteen edistämiskeskus (monikulttuurisuusläänintaiteilija), Taikalamppu-verkosto, Kulttuuria Kaikille -palvelu ja Helsingin kulttuurikeskukset Caisa, Stoa ja Vuotalo. Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran syyskuussa 2015 todennäköisesti kulttuurikeskus Caisassa.
 
Tapahtumajärjestäjien ja tuottajien käyttöön tarkoitettua tulostettua katalogia taiteilijoiden yhteystiedoilla varustetuista ohjelmaehdotuksista voi tilata Taiteen edistämiskeskuksesta maksutta monikulttuurisuusläänintaiteilija Outi Korhoselta. Ohjelmaehdotuksista koottu laajennettu nettikatalogi löytyy seuraavan linkin kautta:  ARSPRO-katalogi, taiteilijoiden ohjelmaehdotuksia vuodelle 2014
 
Lisätietoja:
Monikulttuurisuusläänintaiteilija Outi Korhonen, outi.korhonen@minedu.fi, p. 0295330805
ARSPRO-tapahtuman vastaava tuottaja Sonja Vojnovic, arsproevent@gmail.com