Taiteen edistämiskeskus hakee kahta erityisasiantuntijaa

Haettavana on kaksi erityisasiantuntijan virkaa. Erityisasiantuntijat työskentelevät Taiteen edistämiskeskuksen päätoimipisteessä Helsingissä.

Erityisasiantuntijan tehtäviin kuuluvat taiteen edistämiseen liittyvät asiantuntija- ja kehittämistehtävät sekä taidetoimikuntien esittelijän ja sihteerin tehtävät.

Tehtävä sisältää erityisasiantuntijan vastuulla olevia taiteenaloja ja toimikuntia koskevien asioiden suunnitteluun ja päätösten valmisteluun, esittelyyn, toimeenpanoon ja tiedotukseen liittyviä tehtäviä. Erityisasiantuntija vastaa myös toimikuntiensa määrärahojen seurannasta. Lisäksi tehtäviin kuuluu yhteistyössä viraston muiden työntekijöiden kanssa koko taiteen tukemisen vastuualueen toimintaa koskevia kehittämistehtäviä ja toiseen virkaan lisäksi viraston viestinnän kehittämistehtäviä.

Molempien virkojen kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto sekä suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Odotamme hakijoilta suomalaisen taidehallintojärjestelmän hyvää tuntemusta, hallinnollista kokemusta, kokemusta taiteen ja kulttuurin asiantuntijatehtävistä sekä organisointi- ja yhteistyötaitoja.

Luemme eduksi kokemuksen esittelijäntehtävistä ja toisessa virassa lisäksi julkishallinnon ja hallintomenettelyn perusteiden hyvän tuntemuksen.

Virka on sijoitettu Taiteen edistämiskeskuksen palkkausjärjestelmässä vaativuusryhmään 8 (tehtäväkohtainen palkanosa 2876,56 euroa). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 45 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Tehtävä on vakituinen, tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hakemukset ensisijaisesti osoitteeseen www.valtiolle.fi 
Tarkemmat hakuilmoitukset löytyvät palvelusta työavaimilla 600-216-13 ja 600-217-13.

Hakuaika päättyy 18.10. klo 16.15

Molemmat tehtävät ovat vakinaisia. Toisen palvelussuhde alkaa 1.12.2013 ja toisen 1.2.2014.

Lisätietoja tehtävästä:
taiteen tukemisen päällikkö Esa Rantanen  p. 0295 330 720
Puhelinajat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9.30 – 10.30.