Kirkastamo-klinikalta neuvontaa kulttuuri- ja luovan alan toimijoille

Mietitkö paikkaasi yrittäjyyden ja taiteilijuuden vaihtoehtojen välillä? Tarvitsetko eväitä uusien haasteiden kohtaamisessa tai kaipaatko neuvoja olemassa olevan toiminnan vauhdittamiseksi? Ehkäpä haluat neuvoja apurahan hakemisessa tai oman työsi tuotteistamisessa? Tule kirkastamaan ajatuksiasi Kirkastamo-klinikalle!


Taiteen edistämiskeskuksen Itä-Suomen toimipiste ja Diges ry järjestävät maksuttoman neuvontapäivän, Kirkastamo-klinikan, luovan alan ja kulttuurin toimijoille.

Tule tapaamaan Kirkastamo-asiantuntijaa tunnin mittaiseen henkilökohtaiseen keskusteluun. Saat tietoa alan kehittämismahdollisuuksista ja luottamuksellista, yksilökohtaista neuvontaa juuri omiin tarpeisiisi. Klinikka on tarkoitettu Pohjois-Savossa toimiville kulttuuri- ja luovan alan toimijoille, työryhmille, yksityishenkilöille ja opiskelijoille.

Henkilökohtaiseen neuvontaan (1h) varataan aika. Ennakkotehtävä tulee palauttaa viikkoa ennen klinikkaa järjestäjille. Mitä tarkemmin pohdit ennakkotehtävän kysymyksiä, sitä paremman hyödyn saat itse tapaamisesta. Kirkastamo-asiantuntijoina toimivat Hannat Vienonen ja Kosonen.

Tervetuloa Kirkastamo-klinikalle Kuopioon, Vuorikatu 34 A (2.krs), 29.–30.10. klo 9-17.

Varaa oma klinikka-aikasi mailitse piia.julkunen@kuopiofestivals.fi. Toimi nopeasti, ajat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätietoja klinikoista antaa Hanna Kosonen, hanna.kosonen@diges.info tai p. 040 7171 114.