Kulkulupa 2011 - ilmoittautumiset yhä käynnissä

Kulkulupa on kuvataiteilijoiden ja taiteilijajärjestöjen järjestämä tapahtuma, jossa taiteilijat ja taideyhteisöt avaavat työtilojensa ovet vierailijoille kahden päivän ajaksi. Kulkulupa järjestetään viikonloppuna 17. -18. syyskuuta 2011.

Kulkulupa on kuvataiteilijoiden ja taiteilijajärjestöjen järjestämä tapahtuma, jossa taiteilijat ja taideyhteisöt avaavat työtilojensa ovet vierailijoille kahden päivän ajaksi. Kulkulupa järjestetään viikonloppuna 17. -18. syyskuuta 2011 .

Tapahtumaa on järjestetty jo pitkään, siihen on osallistunut kymmeniä kuvataiteilijoita ja useita satoja kulttuurin harrastajia on vieraillut taiteilijoiden työhuoneilla. Esimerkiksi viime Kulkuluvan 2009 teosmyynti oli huomattavan runsasta.

Tänä vuonna Kulkulupa virittelee yhteistyötä Turun kaupungin kulttuuriasiainkeskuksen ja Liikuntapalvelukeskuksen toteuttaman Kulttuurikuntoilun keskuspuisto -hankkeen kanssa, joka varmasti tuo mukanaan taas lisää uusia yleisöjä.

Kulkulupaan ilmoittautuneita taiteilijoita on tähän mennessä jo yli 50. Ilmoittautua voi 8. elokuuta saakka : mitä useampi työhuone avoinna, sitä parempi!

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet oheisessa lomakkeessa:

Kutsukirje

Ilmoittautumislomake

HUOM! Kulkulupa on nyt myös facebookissa!
Kulkulupa2011