Lavalle!

Lavalla Harri Hertell. Kuva: Sara Vallioja

Jännittääkö esiintyminen? Miten yleisön edessä ollaan? Kaipaatko näkökulmia oman tekstisi esittämiseen? Voiko haastattelusta nauttia? Miten valita luettava teksti?

Esiintymiskoulutus kirjailijoille

Kirjailijan työhön sisältyy nykyään paljon muutakin kuin vain kirjoittamista. Kirjailija saa kutsuja messuille, runoiltoihin, paneelikeskusteluihin ja luennoimaan. Esiintymisen taidolle on yhä enemmän tarvetta.
Taiteen edistämiskeskus järjestää esiintymiskoulutusta kirjailijoille. Tarjolla on kaksi samansisältöistä koulutusiltaa, toinen Lahdessa, toinen Hämeenlinnassa. Tavoitteena on madaltaa esiintymiskynnystä ja etsiä apukeinoja esiintymisjännityksen lieventämiseksi.

Kumpaankin koulutukseen mahtuu korkeintaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.
Kouluttajana on runoilija ja kulttuurituottaja (AMK) Harri Hertell. Hertell tunnetaan lavarunousyhteisö Helsinki Poetry Connectionin kantavana voimana ja kokeneena esiintyjänä.

Lisätietoja: http://mieliemmepelloilla.blogspot.fi/ ja http://hkipoetryconnection.blogspot.fi/.
 

Koulutukset järjestetään Hämeenlinnassa ja Lahdessa.
Hämeenlinna, pääkirjasto ti 22. lokakuuta klo 17.30–20.00 huom. muuttunut päivämäärä!
Lahti, aikuiskoulutuskeskus ke 23. lokakuuta klo 17.30–20.00

Ilmoittaudu koulutukseen 9.10. mennessä sähköpostitse osoitteeseen paivi.haanpaa@minedu.fi. Kerro ilmoittautumisesi yhteydessä lyhyesti taustastasi ja siitä, mitä erityisesti kaipaat koulutukselta. Kerro myös oletko tulossa Hämeenlinnan vai Lahden koulutukseen.
 
Koulutus on maksuton.

Lisätietoja:
Päivi Haanpää, kirjallisuuden läänintaiteilija / Taike
paivi.haanpaa@minedu.fi, puh. 0295 330 894

Yhteistyössä:
Helsingin yliopisto, Koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenia