Helmi - taiteen tuotteistamisklinikka keskisuomalaisille kulttuuriyhdistyksille ti 13.9.2011 klo 10–15

Tanssi, teatteri ja sirkus - esityksestä tuotteeksi? Kuvataiteesta ja musiikista taiteen palvelutuote? Hankkeesta tukea tuotteistukseen? Yhdistyksestä taidepalveluiden välittäjä? Taiteen tuotteistaminen lisää taiteilijoiden toimeentuloa. Tuotteistettuna taide on tehokkaammin myytävissä ja markkinoitavissa sekä asiakkaan kannalta helpommin ostettavissa. Taiteen tuotteistamisen lähtökohta on aina taiteen tekemisen vapaus. Taideteos on taideteos, vaikka se tuotteistetaankin.

Tanssi, teatteri ja sirkus - esityksestä tuotteeksi? Kuvataiteesta ja musiikista taiteen palvelutuote? Hankkeesta tukea tuotteistukseen? Yhdistyksestä taidepalveluiden välittäjä?

Taiteen tuotteistaminen lisää taiteilijoiden toimeentuloa. Tuotteistettuna taide on tehokkaammin myytävissä ja markkinoitavissa sekä asiakkaan kannalta helpommin ostettavissa. Taiteen tuotteistamisen lähtökohta on aina taiteen tekemisen vapaus. Taideteos on taideteos, vaikka se tuotteistetaankin.

Yksittäiselle taiteilijalle oman taiteenalan yhdistykset ovat usein helpompia ja tutumpia väyliä oman taiteen myynnille. Tärkeää onkin kehittää yhdistysten myynti- ja markkinointiosaamista.

Keski-Suomen taidetoimikunta järjestää kulttuuriyhdistyksille suunnatun Helmi - taiteen tuotteistamisklinikan ti 13.9.2011 klo 10–15. Tervetuloa keskustelemaan kulttuurituottaja-läänintaiteilija Sari Ilmolan kanssa yhdistyksen toiminnan kehittämisestä henkilökohtaiseen tapaamiseen.

Klinikka on ilmainen, mutta osallistuminen vaatii ajanvarauksen. Paikka on Keski-Suomen taidetoimikunta, Keskustie 20 C 32, 40100 Jyväskylä.

Yhdistyksen edustaja - varaa oma 45 min tapaamisaikasi. Klinikka-aikoja on neljälle yhdistykselle. Ajat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Varaukset Soile Ollikaiselle 7.9.2011 mennessä, soile@arthub.fi

Lisätietoja

Sari Ilmola
Kulttuurituottaja-läänintaiteilija
puh. 045-8713308
Keski-Suomen taidetoimikunta
Keskustie 20 C 32, 40100 Jyväskylä