Keski-Suomen taidetoimikunnan Vuoden Vääntö 2011 -palkinto Circus Uusi Maailman Globally Wanted -teokselle

Keski-Suomen taidetoimikunnan Vuoden Vääntö 2011 -palkinto Circus Uusi Maailman Globally Wanted -teokselle Vuoden Vääntö on Keski-Suomen taidetoimikunnan vuosittain jaettava tunnustuspalkinto ansiokkaasta ja peräänantamattomasta työstä taiteen edistämiseksi Keski-Suomessa.

Keski-Suomen taidetoimikunnan Vuoden Vääntö 2011 -palkinto Circus Uusi Maailman Globally Wanted -teokselle
Vuoden Vääntö on Keski-Suomen taidetoimikunnan vuosittain jaettava tunnustuspalkinto ansiokkaasta ja peräänantamattomasta työstä taiteen edistämiseksi Keski-Suomessa.

Circus Uusi Maailma työsti Globally Wanted -teosta pitkäjänteisesti ja ennakkoluulottomasti kansainvälisenä projektina yhteistyössä saksalaisen Theaterscheune Teutlebenin kanssa. Projektin tuotannolliset haasteetkaan eivät pidätelleet Circus Uusi Maailmaa toteuttamasta teosta ja lopputuloksena syntyi korkeatasoista, tinkimätöntä ja ainutlaatuista nykysirkusta.

Globally Wantedia esitettiin täysille katsomoille Jyväskylässä lokakuussa ja teos on kiertänyt menestyksellisesti myös Saksassa. Meillä keskisuomalaisilla on mainio tilaisuus tutustua nykysirkuksen vinompaan maailmaan perjantaina 11.11. klo 19 Äänekosken Painotalon Mikkosalissa.

Vuoden Vääntö on Keski-Suomen taidetoimikunnan vuosittain jaettava tunnustuspalkinto ansiokkaasta ja peräänantamattomasta työstä taiteen edistämiseksi Keski-Suomessa. Palkinnon rahallinen arvo on 1 500 euroa ja se jaetaan nyt ensimmäistä kertaa.

Lisätietoja

ma. pääsihteeri Ilkka Kuukka
p. 050 550 1850