Taike hakee Pirkanmaalle visuaalisten taiteiden läänintaiteilijaa

Taiteen edistämiskeskus (Taike) hakee visuaalisten taiteiden läänintaiteilijaa ajalle 1.1.2014 – 31.12.2016. Tehtävänä on edistää verkostoitumisen, yhteistyön, projektien ja asiantuntemuksen avulla visuaalisia taiteilta – kuvataidetta, taideteollisuutta ja muotoilua – Pirkanmaalla.

Läänintaiteilija osallistuu myös Taiteen edistämiskeskuksen projektitoimintaan – muun muassa prosenttitaiteen edistämiseen osana valtakunnallista verkostoa – ja taiteilijoiden toimintaedellytysten ja työskentelyedellytysten kehittämiseen.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta taiteisiin liittyvästä projektitoiminnasta ja -hallinnasta, tietoteknisiä valmiuksia ja hyvää itsensä ilmaisukykyä, myös muilla kuin suomen kielellä.

Tehtävän menestyksellinen hoito edellyttää organisointikykyä, projektikohtaista taloushallintaa ja yhteistyötaitoja sekä yhteistyövalmiutta myös muiden taiteenalojen läänintaiteilijoiden kanssa.

Valinnassa kiinnitetään huomiota Pirkanmaan ja sen taide-elämän ja visuaalisten taiteiden erityispiirteiden tuntemukseen ja taiteilijoiden toimintamahdollisuuksien kehittämisnäkemyksiin.

Luemme eduksi kokemuksen projektitoiminnasta sekä valmiit yhteistyöverkostot.

Palkkaus  2 721,41 €/kk.

Hakemukset ensisijaisesti osoitteeseen www.valtiolle.fi , hakuilmoitus löytyy palvelusta työavaimella 600-236-13.

Hakuaika päättyy 7. marraskuuta 2013 klo 16.15.

Lisätietoja tehtävästä:
Pirkanmaan aluetoimipisteen erityisasiantuntija Armas Ketonen, p. 0295 330 840 ja aluepäällikkö Arja Laitinen, p. 0295 330 709.