Taike hakee Kaakkois-Suomeen muotoilun läänintaiteilijaa

Taiteen edistämiskeskus (Taike) hakee muotoilun läänintaiteilijaa ajalle 1.1.2014 – 31.12.2016. Tehtävänä on edistää julkisten taidehankintojen prosenttiperiaatetta muotoilun ja palvelumuotoilun keinoin Kaakkois-Suomessa.

Läänintaiteilija edistää prosenttiperiaatetta yhteistyössä taiteilijoiden sekä alueen kehittämiseen ja rakennussuunniteluun liittyvien tahojen kanssa. Tehtävään kuuluu myös taiteilijoiden työskentely- ja toimintaedellytysten kehittäminen Kaakkois-Suomessa.

Hakijalta odotamme soveltuvaa ammatillista pätevyyttä, työkokemusta ja palvelumuotoilun tuntemusta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii organisointikykyä, kokemusta projekti- ja taloushallinnasta sekä ymmärrystä tervehdyttävän ympäristön käsitteestä (Art Healing).

Edellytämme hakijalta itsenäistä työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä ilmaista itseään suomen lisäksi myös englanniksi. Lisäksi toivomme kokemusta julkisen taiteen projekteista.

Luemme eduksi kokemuksen projektitoiminnasta ja valmiit yhteistyöverkostot.

Palkkaus 2.721,41 €/kk.

Hakemukset ensisijaisesti osoitteeseen www.valtiolle.fi, hakuilmoitus löytyy työavaimella 600-235-13.

Hakuaika päättyy 7. marraskuuta 2013 klo 16.15.

Lisätietoja tehtävästä:
Kaakkois-Suomen aluetoimipisteen erityisasiantuntija Johanna Vuolasto, p. 0295 330 870 ja aluepäällikkö Arja Laitinen p. 0295 330 709.