Sanahelinästä käytäntöön – luovia menestystarinoita Vimmassa

Tule verkostoitumaan perjantaina 1. marraskuuta Vimmaan!

 

Taiteen edistämiskeskuksen Lounais-Suomen toimipiste järjestää yhdessä LUOVAMO - Luovien alojen informaatio- ja työnhakukeskuksen kanssa verkostoitumistilaisuuden perjantaina 1.11.2013 klo 10-11.30. Tilaisuus pidetään nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa (Aurakatu 16, Turku), 3. kerroksen Salissa.

 

Tilaisuus on tarkoitettu taiteen kentän, liike-elämän eri alueiden sekä julkisen ja kolmannen sektorin edustajille. Verkostoitumistilaisuudessa yritysten ja yhteisöjen edustajat etsivät uusia mahdollisuuksia käyttää taidetta ja luovaa osaamista liiketoimintansa parantamiseen ja henkilöstönsä osaamisen kehittämiseen sekä saavat ideoita oman toimintansa uudistamiseksi. Taiteilijat puolestaan saavat ideoita taiteen erilaisista työllistymismahdollisuuksista. Tilaisuuksissa verkostoidutaan sekä oman ja muiden alojen taiteilijoiden että yrityskentän ja kolmannen sektorin edustajien kanssa.

 

Marraskuun verkostoitumistilaisuudessa keskustelun avaa Future Consulting Helsinki Oy:n Eero Holstila. Aiheena on ”Luovat alat kaupunkikehityksessä –Turusta parempi kuin Helsinki”. Alustuksen jälkeen käydään aiheesta vapaata keskustelua ja ideointia verkostoitumisen ohella.

Tulostettava ohjelma (pdf)

 

Ilmoittautumiset sunnuntaihin 27.10 mennessä, paikkoja rajoitetusti. Ilmoittaudu tästä.

 

TERVETULOA!

 

Lisätiedot:

Miia Hyvönen, työnsuunnittelija
Taiteen edistämiskeskus
Lounais-Suomen toimipiste

miia.hyvonen@minedu.fi
puh. 0295 330 909