Taike hakee Itä-Suomeen tuottaja-läänintaiteilijaa

Taiteen edistämiskeskus (Taike) hakee tuottaja-läänintaiteilijaa ajalle 1.1.2014 – 31.12.2016. Tehtävänä on taiteilijoiden ja muiden kulttuurialan toimijoiden välisen yhteistyön rakentaminen ja kehittäminen Itä-Suomen toimialueen lisäksi valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.

Läänintaiteilija osallistuu myös taiteilijoiden työskentelymahdollisuuksien edistämiseen ja auttaa toimijoita rahoituksen hakemisessa. Työn tavoitteina ovat vahvistaa alueen toimijoita, laajentaa toimintamahdollisuuksia ja synnyttää uusia yhteistyökumppanuuksia.

Läänintaiteilijan toimialue kattaa Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon maakunnat. Toimi on sijoitettu Joensuun sivutoimipisteeseen ja läänintaiteilija työskentelee tarpeen mukaan myös Kuopion ja Mikkelin toimipisteissä.

Edellytämme hakijalta tehtävään sopivaa ammatillista pätevyyttä ja soveltuvaa työkokemusta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta, organisointikykyä, projektinhallintataitoja sekä kykyä ilmaista itseään suomeksi ja englanniksi.

Luemme eduksi taide- ja kulttuurialan rakenteiden hyvän tuntemuksen ja kokemuksen verkostotyöstä.

Palkkaus: 2.721, 41 €/kk.

Hakemukset ensisijaisesti osoitteeseen www.valtiolle.fi, hakuilmoitus löytyy palvelusta työavaimella 600-240-13.

Hakuaika päättyy 11. marraskuuta 2013 klo 16.15.

Lisätietoja tehtävästä:
Joensuun sivutoimipisteen erityisasiantuntija Hanna Susitaival, p. 0295 330 910 (28.10. alkaen) ja aluepäällikkö Arja Laitinen, p. 0295 330 709.