Art Häme yhdistää musiikkia ja runoutta Riihimäellä

Jazzin ja runouden ystäviä ilahdutetaan Art Häme -kulttuuriviikkojen viimeisenä viikonloppuna 25.-26. lokakuuta kolmen poikkeuksellisen kiinnostavan keikan voimin. Kaikissa tapahtumissa yhdistyvät musiikki ja runous. Tapahtumien tuotantoon on saatu tukea Taiteen edistämiskeskukselta. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Pe 25.10. klo 18.00 Koe! Monitaiteinen kohtaaminen

Perjantaina 25.10. klo 18 Riihimäen taidemuseolla esiintyvät muusikot Iro Haarla ja Uffe Krokfors, runoilijat Heikki Saure ja Henriikka Tavi sekä tanssijat Meri-Tuuli Risberg ja Reetta Kinnari. Koe! Monitaiteinen kohtaaminen tarjoaa musiikin lumoa, kokeellista runoutta, teksteihin pohjautuvaa tanssia ja taiteiden kohtaamista.

La 26.10. klo 15.00 Mia Simanainen & Ahava

Lauantaina 26.10. klo 15 Teatteriravintola Koomikossa esiintyvät Laulaja Mia Simanainen ja hänen yhtyeensä Ahava. Konsertissa kuullaan Simanaisen jazzsäveliin puettuja Helvi Juvosen runoja.  Mia Simanainen tunnetaan monipuolisena laulajana ja säveltäjänä. Ahava esittää Simanaisen sävelkieleen puettuja tekstejä suomeksi ja englanniksi. Riihimäellä kuultavassa konsertissa soivat Helvi Juvosen moniulotteiset ja syvähenkiset runot, joita Simanainen tulkitsee sielukkaasti ja koskettavasti.

Su 27.10. klo 19.00 Art Häme päätösklubi

Sunnuntaina 27.10. klo 19 Vihreällä talolla kuullaan kuinka Suomen viimeiseksi boheemirunoilijaksi kutsuttu Teemu Hirvilammi ja muusikko Ari Taskinen laittavat säkeet järjestykseen musiikin kera Art Hämeen päätösklubilla.

Elävä taide - Art Häme


Lisätietoja:

Jarmo Julkunen
säveltaiteen läänintaiteilija / Taike
0295 330 893
jarmo.julkunen@minedu.fi

Päivi Haanpää
kirjallisuuden läänintaiteilija / Taike
0295 330 894
paivi.haanpaa@minedu.fi