Musiikkibisnes-päivä tarjoaa näkemyksiä ja neuvontaa

Musiikkibisnes-päivä järjestetään Tampereella ma 11. marraskuuta 2013 klo 12 - 18. Kouluttajina ja sparraajina toimivat Suomen eturivin musiikkiteollisuuden ja -viennin toimijat. Päivä tarjoaa henkilökohtaista neuvontaa ja kaikille avoimen Musiikkibisnes-luennon.

Suunnitteletko musiikkiyrityksen perustamista?
Haluatko kehittää jo olemassa olevaa musiikkialan yritystäsi?
Kiinnostaako kansainvälistyminen? Kaipaatko yhteistyökumppaneita?
Kaipaako ideasi, tuotteesi tai liiketoimintasi jalostamista?

Taiteen edistämiskeskuksen (Taike) Pirkanmaan toimipiste järjestää yhteistyössä Music Finlandin kanssa avoimen ja maksuttoman Musiikkibisnes-päivän kaikille musiikkialalla toimiville maanantaina 11.11.2013 klo 12 - 18 Suomen Itämeri-instituutin tiloissa Tampereen keskustassa (os. Verkatehtaankatu 2).

Jalostamo-klinikka

Jalostamo-klinikka on luottamuksellinen, tunnin mittainen henkilökohtainen neuvonta musiikkialan toimijoille, yrittäjille, yrittäjiksi aikoville tai muuten musiikkibisneksessä toimiville. Tapaamisessa kartoitetaan yrityksen liiketoiminnan kehittämishaasteita, mm. rahoitusta, tuotekehitystä, verkostoja, kansainvälistymistä tai liiketoiminnan kehittämistä sekä ratkaistaan, minkä tyyppinen jatkokehittäminen on tarpeen.

Jalostamo-neuvontaa antavat päivän aikana pop-rock-manageri Kari M. Pössi (hinnoittelu, palveluiden tuotteistaminen, sponsoriyhteistyö) ja Music Finlandin kansainvälistymisen tiimijohtaja Sami Häikiö (teosmyynti, kustannus- ja kansainvälinen toiminta). Klinikka-aikoja on varattavissa klo 12 - 18 välisenä aikana.

Musiikkibisnes-luento

Käytännönläheinen Musiikkibisnes-luento antaa eväitä oman osaamisen sekä palveluiden hinnoitteluun, tuotteistamiseen sekä myyntiin ja rahoituskuvioihin. Kouluttamassa Kari M. Pössin ja Sami Häikiön lisäksi myös Vaahto-hankkeen projektipäällikkö, toimitusjohtaja Annamaija Saarela joka kertoo MESin VAKA-tuista. Luento järjestetään klo 16-17.30 ja mukaan mahtuu max. 25 osallistujaa.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

Sitovat ilmoittautumiset 4.11. mennessä sähköpostitse elina.orjatsalo(at)minedu.fi.

Jalostamo-klinikat: aikoja klo 12–18 välisenä aikana, kymmenelle ensimmäiselle tilaa.

Musiikkibisnes-luento klo 16–17.30: paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Vaahto - valtakunnallinen tuottaja- ja välittäjähanke. Rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto, Hämeen ELY, Opetus- ja kulttuuriministeriö
sekä Järvenpään, Seinäjoen, Tampereen ja Oulun kaupungit.