Prahan taiteilija-asunnon vuosi 2009 haettavissa

Pirkanmaan taidetoimikunta on 19.8. tehdyllä sopimuksella jatkanut Prahan taiteilija-asunnon vuokraamista vuosille 2009 ja 2010. Asunnossahan pitää Pirkanmaan lisäksi tukikohtaansa Pohjanmaan taidetoimikunta. Nyt yhteistyöhankkeita Tsekinmaan taiteilijoiden ja taideorganisaatioden kanssa voi kehittää pitemmällä suunnittelulla. Taidetoimikunta korostaakin, että asunto ei ole kulttuuriturismia varten, vaan ensisijaisesti maiden ja alueiden välisen taideyhteistyön kehittämiseksi.

Pirkanmaan taidetoimikunta on 19.8. tehdyllä sopimuksella jatkanut Prahan taiteilija-asunnon vuokraamista vuosille 2009 ja 2010.  Asunnossahan pitää Pirkanmaan  lisäksi tukikohtaansa Pohjanmaan taidetoimikunta. Nyt yhteistyöhankkeita Tsekinmaan taiteilijoiden ja taideorganisaatioden kanssa voi kehittää pitemmällä suunnittelulla. Taidetoimikunta korostaakin, että asunto ei ole kulttuuriturismia varten, vaan ensisijaisesti maiden ja alueiden välisen taideyhteistyön kehittämiseksi.

Nyt voi hakea  asunnosta aikoja vasta vuodelle 2009, mutta hankkeiden suunnittelussa voidaan ottaa huomioon myös vuosi 2010. Lisätietoa asunnosta ja sen hakemisesta.