Ulkomaan matkatukea ammattitaiteilijoille

Toimikunta on myöntänyt kokouksessaan 12.6. ulkomaan matka-apurahoja yhteensä 1 130 euroa. Toukokuun haussa oli tarkoitukseen haettu yhteensä 15 192 euroa. Koko vuoden määrärahavaraus on kuitenkin ollut vain 7 000 euroa ja siitä on jo tätä ennen myönnetty apurahoja kahdesti. Tukimuoto on myös tarkoitettu vain ammattitaiteilijoille, mikä tulee käydä ilmi oheistetusta cv:stä.

Toimikunta on myöntänyt kokouksessaan 12.6. ulkomaan matka-apurahoja yhteensä 1 130 euroa. Toukokuun haussa oli tarkoitukseen haettu yhteensä 15 192 euroa. Koko vuoden määrärahavaraus on kuitenkin ollut vain 7 000 euroa ja siitä on jo tätä ennen myönnetty apurahoja kahdesti. Tukimuoto on myös tarkoitettu vain ammattitaiteilijoille, mikä tulee käydä ilmi oheistetusta cv:stä.

Toimikunta korostaakin, että hakijoiden olisi syytä tutustua sen kotisivulla oleviin myöntökriteereihin, sillä moni hakemus oli luonteeltaan aivan tyypillinen kohdeapurahahakemus, eikä niitä käsitellä ulkomaan matka-apurahojen yhteydessä. 

12.6. 2009 myönnetyt apurahat:

Työryhmä Liisat, Tampere, 300 euroa työryhmän Virpi Koskelan matkakuluihin seminaari- ja esiintymismatkaan Espanjaan
Tanssija Jonna Lehto, Tampere, 330 euroa esiintymismatkan kuluihin Belgiaan ja Espanjaan 
Työryhmä Tanssiva Muumilaakso Kollektiivi,Tampere, 500 euroa Suvi Elorannan, Heikki Mäenpään ja Samuli Roinisen matkakuluihin Japaniin.

Tämän vuoden viimeistä, elokuun hakua varten momentille jäi vielä 1 580 euroa.