Säveltaiteen tuottaja-läänintaiteilija aloittanut

Pirkanmaan taidetoimikunta sai säveltaiteen tuottaja-läänintaiteilijan toimeen määräaikana 19 hakemusta ja toimikunta haastatteli hakijoista kesäkuun alussa viisi.

Säveltaiteen tuottaja-läänintaiteilijan kaksivuotisessa määräaikaisessa toimessa on aloittanut 1.9.2009 FM, kulttuuri- ja tapahtumatuottaja Elina Orjatsalo Tampereelta.

Hänen tervehdyksensä ja yhteystietonsa:

Elina Orjatsalo

Toimikausi 1.9.2009-31.12.2013

 

Tervehdys!

Olen syyskuussa 2009 aloittanut säveltaiteen tuottaja -läänintaiteilijana, ja toimikauteni jatkuu aina vuoden 2013 loppuun.

Toimialueeseeni kuuluu pirkanmaalaisen säveltaiteen koko kirjo: erilaiset musiikin tekijät, harrastus- ja ammattilaisryhmät, alueen musiikkioppilaitokset sekä muut kulttuuritoimijat.

Säveltaiteen kentän näen hyvinkin laajana ja moninaisena; oma työni on toimia säveltaiteen toimijoiden tuotannollisten ideoiden selkeyttäjänä, visioijana ja koordinaattorina. Näille sivuille kokoan tietoja ja linkkejä tulevista säveltaiteen hankkeista, jotka liittyvät toimintaani.

Toivon myös erittäin lämpimästi, että ottaisit minuun yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä, ajatuksia, ideoita tai toiveita säveltaiteeseen ja sen tuottamiseen liittyen.  

Samalla toimin aina lokakuun 2011 loppuun saakka osa-aikaisena Art Hub -hankekoordinaattorina.

Ystävällisin terveisin

Elina

Puh. 0400 316 627                                                                                                                        elina.orjatsalo(at)minedu.fi

 Art Hub: 0400 784 885                                                                                                                              elina(at)arthub.fi

 

AJANKOHTAISTA:

- MUSIKAALIN LUMOA -musikaalilaulamisen mestarikurssi syyskuussa, ilmoittaudu 31.5. mennessä!

- Tuottamalla tulosta! -konserttituottamisen seminaarisarja toukokuussa, aiheina tekijänoikeudet ja apurahoitus

- Kesällä musiikkiseminaari ja paja yhteistyössä pirkanmaalaisten festivaalien kanssa

- Tuotanto - pankki jatkaa toimintaansa- liity pankin postituslistalle!