Esiintymiskoulutus kirjailijoille ja kirjallisuuden parissa toimiville Rovaniemellä

Sujuva kynä - sujuva esiintyminen? Monipuoliset työtehtävät vaativat meiltä yhä enemmän valmiutta esiintyä pienemmälle tai suuremmalle yleisölle sekä pitää puheita ja esitelmiä. Myös kirjailija ja vähänkään vakavammin kirjoittamista harrastava joutuu usein tilanteisiin, jossa olisi hyvä osata kertoa vakuuttavasti itsestään ja omasta tuotannostaan. Kun pääsee yleisön eteen, kysytään vuorovaikutustaitoja. Kuinka saada yleisö kiinnostumaan juuri minun tekstistäni?

Taiteen edistämiskeskuksen Lapin aluetoimipiste järjestää yhteistyössä Lapin Kirjallisuusseuran kanssa esiintymiskoulutusta kirjailijoille ja kirjallisuuden parissa toimiville. Koulutus on tarkoitettu niille, jotka haluavat kehittää esiintymisvarmuuttaan. Koulutus rohkaisee esille tuloon, haastateltavana olemiseen ja tekstien julkiseen esittämiseen. Vaikka et tähtäisikään esiintymiseen kirjamessujen päälavalla, koulutus auttaa pärjäämään kirjastossa tai koululuokan edessä. Tai toimittajan.


Koulutusilta järjestetään Rovaniemellä kulttuuritalo Wiljamissa (Urheilukatu 1) torstaina 28.11.2013 klo 18-20. Kouluttajana toimii teatterialan moniosaaja Hannu Friman. Hannu Friman on teatterialan ammattilainen, joka näyttelee, ohjaa sekä tuottaa esityksiä. Friman on toiminut yli 10 vuoden ajan esiintymis-, vuorovaikutus-, ja viestintäkouluttajana.


Tilaisuus on osallistujille maksuton. Koulutukseen otetaan 15 henkeä ilmoittautumisjärjestyksessä ja se järjestetään jos ilmoittautuneita on vähintään viisi. Ilmoittautumiset ke 20.11. mennessä Arja Vasamalle arja.vasama@pp.inet.fi

Lisätietoa
Lapin kirjallisuusseuran varapuheenjohtaja Arja Vasama, arja.vasama@pp.inet.fi / puh. 0400-241474
Läänintaiteilija Katja Rakkolainen, katja.rakkolainen@minedu.fi / puh. 0295330854