Pirkanmaan Taidelaari on avattu

Pirkanmaalaisen kulttuurin uusi ostoskanava löytyy nyt täältä , käy kertomassa itsestäsi ja taidetarjonnastasi tai käy laarilla taidehankinnassa. Tämä on uutta Pirkanmaalla.

Taidelaari on verkkosivusto, joka yhdistää kulttuurin osaajat ja asiakaskunnan. Sivustolle voivat rekisteröityä kaikki pirkanmaalaiset kulttuuripalvelujen tarjoajat ja kulttuurin tekijät.

Sivusto on samaan aikaan pirkanmaalaisen kulttuurin näyteikkuna sekä palveluhakemisto, mistä voi löytää vaikkapa ohjelmanumeron pikkujouluihin tai muotokuvalle maalarin. Koska rekisteröityminen Taidelaariin kulttuurin tekijäksi on helppoa ja maksutonta oman osaamisensa markkinointia, kannattaa kaikkien pirkanmaalaisten taiteilijoiden tuoda osaamisensa näytille Taidelaariin kaiken kansan nähtäväksi! Jokaisesta taiteilijasta tulee sivustolle profiili, johon voi ladata esittelymateriaalia itsestään ja taiteestaan. Ihmisiä kiinnostaa, miten taidetta tehdään! Kerro Taidelaarissa itsestäsi sanoin, kuvin, äänin ja videoin: kuka olet ja mitä teet. Taidelaaria eivät virallisuudet rasita, palvelu on sosiaalinen media, jossa voit päästää luovuuden valloilleen ja kertoa itsestäsi ja taiteestasi omalla tyylilläsi. Haluatko pitää runoblogia? Kuvata videoita kännykällä backstagelta? Ilmaista itseäsi stop motion -animaatiolla? Tee se Taidelaarissa ja saat teoksillesi ja itsellesi yleisön!