Elokuvataiteen läänintaiteilijan työ alkaa näkyä

Elokuvataiteen läänintaiteilija Tuija Halttunen on valmistellut ja käynnistänyt taiteenalan hankkeitaan ja osaa niistä esitellään jo hänen alasivullaan.

Elokuvataiteen läänintaiteilija Tuija Halttunen on valmistellut ja käynnistänyt taiteenalan hankkeitaan ja osaa niistä esitellään jo hänen alasivullaan(Edit: siirretty tämän uutisen alle ). 

Ensimmäisenä on tiedossa dokumentti-ilta toukokuun 28. päivänä ja laaja-alainen elokuvapäivä on kuluvana vuonna tarjolla muutamiin pirkanmaalaisiin kuntiin.

Maakunnan elokuvaa haluttaisiin vuonna 2011 viedä myös tsekkiyleisölle Prahaan ja Halttunen ottaakin jo vastaan filmejä toimitettavaksi prahalaiselle yhteistyökumppanille esikatseluun.


 

Elokuvataide

 1.1.2010-31.12.2013

Tammikuussa 2010 alkoi kaksivuotinen kauteni Pirkanmaan taidetoimikunnan läänintaiteilijana. Toimikunta on jo halunnut turvata pitemmän aikavälinkin suunnitelmani ja jatkanut työsuhdetta vuoden 2013 loppuun. Vastuualueeni on elokuvataide. Tehtäviini kuuluvat elokuvataiteen edistäminen ja kehittäminen Pirkanmaalla. Myös erilaisten elokuva-alaa edistävien projektien kehittely ja aloittaminen ovat osa työtäni. Elokuvan tuottamista tai tuotantotukea tämä ei tarkoita, mutta muita elokuvan tekemistä ja harrastamista tukevia toimintamuotoja kyllä. 

Haluan olla yhteistyössä alueen tekijöiden ja harrastajien kanssa. Koska en teitä kaikkia tiedä ja tunne, niin toivon yhteydenottoja teiltä päin; lähestykää rohkeasti, jos tuntuu että on elokuvaan liittyvää idea tai tarve Pirkanmaan alueella. Parhaiten minut saa kiinni sähköpostin välityksellä.

terveisin Tuija

puh. 0400-389 883                                                                                            tuija.halttunen(at)minedu.fi