Toimikunnan taloudelliset tuet 2012 haettavina, myös lastenkulttuurin tuet

Pirkanmaan taidetoimikunta on ilmoittanut haettavaksi apurahat ja valtionavustukset vuonna 2012. Haettavissa olivat 31.10. 2011 mennessä taiteilijoiden työskentely- ja kohdeapurahat, lastenkulttuurin kohdeapurahat ja ensimmäinen erä ulkomaan matka-apurahoista. Yhteisöjen valtionavustukset ja lastenkulttuurin erityisavustukset ovat haettavissa 31.12. mennessä. Vuoden 2012 kuluessa on aikasiempaan tapaan vielä kolme hakua ulkomaan matka-apurahoja varten.

Pirkanmaan taidetoimikunta on ilmoittanut haettavaksi apurahat ja valtionavustukset vuonna 2012. Haettavissa olivat 31.10. 2011 mennessä taiteilijoiden työskentely- ja kohdeapurahat, lastenkulttuurin kohdeapurahat ja ensimmäinen erä ulkomaan matka-apurahoista. Yhteisöjen valtionavustukset ja lastenkulttuurin erityisavustukset ovat haettavissa 31.12. mennessä. Vuoden 2012 kuluessa on aikasiempaan tapaan vielä kolme hakua ulkomaan matka-apurahoja varten.

Lastenkulttuurin tukeminen on nyt siirtynyt taiteen keskustoimikunnalta alueellisille taidetoimikunnille.

Varsinainen kuulutus vuoden 2012 taloudellisista tuista on täällä ja eri tukimuotoja laajemmin esittelevä pääsivu täällä. Sieltä pääsee myös uudistettuihin hakulomakkeisin ja tukien myöntökriteereihin.

Uusi marraskuun alussa varmistunut tieto on, että myös kulttuurin hyvinvointiavustukset siirtyvät aluellisille taidetoimikunnille myönnettäväksi. Hakuaika on aikaisemmin ollut tammikuu ja niin se varmaan on nytkin, avustuksia vain haetaan nyt ministeriön sijasta alueellisilta taidetoimikunnilta. Seuratkaa tiedotustamme asiasta.