Tuottajan ja taiteilijan treffit -iltapäiväseminaari

ma 2.12. klo 12.30-16 Alvariumissa (Puutarhakatu 8 B, Turku)

 

Taiteilija! Oletko joskus haaveillut tuottajasta työparinasi? Mietitkö, miten tuottaja voisi helpottaa elämääsi, mutta et ole varma, miten pystyt korvaamaan työpanoksen? Tuottajan ja taiteilijan treffit -seminaarissa puhutaan siitä, miten tuottaja, agentti ja manageri voivat toimia taiteilijan tukena. Puheenvuoroissa pohditaan, millainen on toiveiden tuottaja ja kuka maksaa ravintolalaskun. Lisäksi seminaarissa pääsee tapaamaan uusia ja vanhoja tuttavuuksia kulttuurikentältä.

 


Onnistuneesta yhteistyöstä kertovat seminaarissa nukketeatteritaiteilija Merja Pöyhönen ja tuottaja Siina Siltanen. Tuottajan ansaintalogiikkaa avaa Matti Koistinen ja tuottajan, agentin ja managerin eroista kertoo tuottaja Tuomo Karvonen Luovan talouden agentit ja managerit Agma ry:stä. Seminaarin lopussa voit halutessasi tavata tuottajan 15 minuutin pikatreffeillä ja keskustella mahdollisista yhteisistä tulevaisuudennäkymistä.Tarkemman ohjelman löydät täältä (pdf).
Ilmoittaudu täältä. Seminaari on maksuton.

Ilmoittaudu heti, sillä paikkoja on rajoitetusti!

 

Tilaisuuden järjestävät yhdessä Kulttuurivarikko/Humanistinen ammattikorkeakoulu, Aurajokiverkosto ja Taiteen edistämiskeskus, Lounais-Suomen toimipiste.
Lisätietoja: anna.pikala@humak.fi