Tule verkostoitumaan perjantaina 13. joulukuuta Vimmaan!

Sanahelinästä käytäntöön – luovia menestystarinoita Vimmassa

Taiteen edistämiskeskuksen Lounais-Suomen toimipiste järjestää yhdessä LUOVAMO - Luovien alojen informaatio- ja työnhakukeskuksen kanssa vuoden viimeisen verkostoitumistilaisuuden perjantaina 13.12.2013 klo 10-12. Tilaisuus pidetään nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa (Aurakatu 16, Turku), 3. kerroksen Salissa.

Tilaisuus on tarkoitettu taiteen kentän, liike-elämän eri alueiden sekä julkisen ja kolmannen sektorin edustajille. Tilaisuuksissa verkostoidutaan eri alojen taiteilijoiden, yrityskentän ja kolmannen sektorin edustajien kanssa.

Verkostoitumistilaisuudessa yritysten ja yhteisöjen edustajat etsivät uusia mahdollisuuksia käyttää luovaa osaamista liiketoimintansa parantamiseen. Ideoita etsitään myös henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja oman toiminnan uudistamiseksi. Taiteilijat puolestaan saavat ideoita taiteen erilaisista työllistymismahdollisuuksista.

Joulukuun verkostoitumistilaisuudessa on poikkeuksellisesti paikalla kaksi alustajaa ja tilaisuus kestää tämän vuoksi puoli tuntia normaalia pidempään. Tilaisuuden avaa alustuksellaan muotoilijapariskunta Saana ja Olli kertomalla yritystoimintansa kansainvälistymisestä. Tämän jälkeen alustusta jatkaa Astubutiikkiin.fi-verkkopalvelun perustaja Mari Moilanen. Alustuksien jälkeen käydään päivän aiheista keskustelua ja ideointia verkostoitumisen ohella.

Ilmoittautumiset sunnuntaihin 8.12 mennessä, paikkoja rajoitetusti.

Ilmoittaudu tästä.

 

TERVETULOA!

 

Lisätiedot:

Miia Hyvönen, työnsuunnittelija
Taiteen edistämiskeskus
Lounais-Suomen toimipiste
miia.hyvonen@minedu.fi
puh. 0295 330 909

tai

Matias Ollila, projektiohjaaja
LUOVAMO- Luovien alojen informaatio- ja työnhakukeskus
matias.ollila@ely-keskus.fi
puh. 0295 022 637