Haluaisitteko kouluunne kirjailijavieraan?

Taiteen edistämiskeskus järjestää Varsinais-Suomen kouluihin kirjallisuusteemapäiviä, joihin sisältyy kirjailijavierailu sekä sanataidetyöpajoja. Haemme nyt uusia kohdekouluja, joissa vierailemme kevään tai syksyn 2015 aikana. Vierailut ovat yhden koulupäivän mittaisia teemapäiviä, joiden aikana järjestämme työpajoja useammalle oppilasryhmälle (2-3 ryhmää).

Teemapäivän keskiössä on kirjailijavieras, joka keskustelee koululaisten kanssa kirjoittamisesta, lukemisesta ja kirjailijan työstä, sekä innostaa oppilaita omaan kirjalliseen ilmaisuun kirjoitustehtävien avulla. Oppilaat saavat uusia näkökulmia kirjallisuuteen ja mahdollisuuden työskennellä ammattikirjailijan kanssa. Työpajat ja vierailujen sisältö ovat räätälöitävissä koulujen toiveiden mukaan.

Jos innostuitte ajatuksesta, kirjoittakaa lyhyt perustelu, miksi teemapäivä pitäisi järjestää juuri teidän koulussanne, ja lähettäkää se 27.02.2015 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: vstaide@minedu.fi. Samaan osoitteeseen voi myös lähettää mahdollisia lisäkysymyksiä kirjallisuus-teemapäiviin liittyen.

Valituiksi tulleilla kouluilla on 200 euron omavastuu järjestelyihin liittyvien kulujen osalta. Valinnoista ilmoitetaan maaliskuun 2015 aikana.

Lisätiedot:

Läänintaiteilija Tittamari Marttiinen
p. 0295 330 903
tittamari.marttinen@minedu.fi