Missä mennään nyt? – harrastateattereiden jatkoseminaari 20. - 21. helmikuuta Kajaanissa

Taiteen edistämiskeskuksen Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun aluetoimipisteen kutsusta toimialueen harrastajateatterit kokoontuvat marraskuisen tapaamisen jälkeen jatkoseminaariin Kajaanin kaupunginteatterin tiloihin päättämään harrastajateatterikatselmuksen jatkosta ja kuluvan vuoden koulutuspaketeista.

Perjantaina 20.2 klo 18.00 alkavassa seminaarissa päätetään edellisen kymmenen vuoden aikana viisi kertaa järjestetyn Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun harrastajateatterikatselmuksen jatkamisesta. Lisäksi sovitaan harrastajateattereiden kuluvan vuoden koulutuspaketit yhteistyössä Taiteen edistämiskeskuksen, alueteatterin ja Harrastajateatteriliiton kanssa.

Keskustelun vetäjinä ja asiantuntijoina toimivat näyttämötaiteen läänintaiteilija Jouni Rissanen Taiken Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun aluetoimipisteestä sekä alueteatterituottaja Sanna Heikkinen Kajaanin kaupunginteatterista/alueteatterista. Suomen harrastajateatteriliiton uusimmat terveiset tuo liiton Pohjois-Pohjanmaan edustaja Sakari Siikaluoma. Tilaisuuteen on ilmoittautunut edustajia n. 20 harrastajateatterista.

Tilaisuuden järjestää Taiteen edistämiskeskuksen Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun aluetoimipiste yhteistyössä Kajaanin kaupunginteatterin kanssa ja se on osa näyttämötaiteen läänintaiteilija Jouni Rissasen Pohjoiset teatteritapahtumat -projektia.

Lisätiedot: Jouni Rissanen, p, 0295 330 864, jouni.rissanen@minedu.fi